torstai 3. tammikuuta 2013

kirjontasattumiaBongailin taas käsityölöytöjä kierrätyskeskuksesta. Ensinnäkin askartelupörssistä vanhoja käsinkirjoitettuja muistiinpanovihkoja: värisointuoppia, ristipistomalleja, värjäysmuistiinpanoja ja mikä parasta, tyhjiä millimetripaperivihkoja (tykkään niin mmpaperista!). Siis hyvä koska en tykkää kuitenkaan jäljentää valmiita malleja vaan keksiä omia.

 Vanhat kirjat ovat kuitenkin kauniita esineinä.Sitten ilmaistorilta löytyi vielä iso nyssäkkä sekaisia kirjontalankoja. Risa nyssäkkä. Hätäilin jo miten saan lankasotkun kotiin, mutta viereinen hylly pelasti, koska siellä oli pahvinen myyräsalkku. Nou hätä.


Värit olivat juuri samat kuin aiemmin aloittamassani kirjontatyössä! Se jäi vähän kesken, harmaa lanka omista varastoista loppui, ehkä käytän jonkin noista uusista ilmaislöydöistä, niin ei tarvitse ostaa mitään. (Työ esittää erästä metrin kokoista maapalaa Rovaniemeltä).

Olin pyöritellyt samoja värejä töissäkin tietokoneella printaten ja oli hauska saada ne myös lankoina käyttöön.
Onhan tuo "lankaprinttaaminen" kyllä aika hidasta.ps. käsityövihkojakin jäi sinne vielä, en ottanut kaikkia. Tosin ovat jo varmaan menneet jollekin toiselle...

2 kommenttia:

Ilona Winebridge kirjoitti...

värjärin silmään osui heti nuo lankanäytteet! oletpa tehnyt upeita löytöjä kerrassaan.

Jokke kirjoitti...

Ne eivät ole kasvivärejä, mutta kelpaavat kuitenkin ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...