tiistai 7. toukokuuta 2013

sörsseli


Tervetuloa Jokkemaan keittiötaidon alkeisiin.


Aivan vastikään olen saanut tutustua laitteeseen nimeltä sauvasekoitin.
En tiedä onko mitään järkeä sekottaa yhteen (lähinnä oksennuksen näköiseksi) mössöksi kaikenlaista, jotka voisi syödä erikseenkin...

Oikeesti, sörsselin ulkonäkö ei ole ollut kaunis, mutta kieltämättä kätsästi saa imaistua välipalan yhdessä hujauksessa.

aterinkokoelmaa

lautaskokoelmaa


Tuore ananas hyvä,
(lisukkeeksi äidin leipomia kookoskakkusia)


pakastehedelmä paha.
Maistui lähinnä pakastimelta ja kalalta (tai ehkä en malttanut antaa sulaa kunnolla).


Kokeilin vapuksi lehden ohjeen mukaan maukasta limepiirakkaa, vaikka ensin huomion kiinnittivät kuvissa esiintyneet Broadhurst-astiat, joita minäkin satun keräämään.
(ne täytyy kuitenkin esitellä toiste, koska tämän jutun juoni on keltainen ja vihreä)

mmmm, lime


Siis keltainen ja vihreä ;)

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Mahtivärit :-)
Vai kalan makuinen hedelmäsörsseli, no ei kuulosta herkulliselta vaikka sauvasekoitin herkun värinen onkin! Mä olen ollut samaa mieltä pitkään, vauvanruokaa ovat kaikenlaiset muussatut jutut, muta maku on hieman muuttunut - onhan ne smoothiet ihan hyviä.

Jokke kirjoitti...

Kirpsakkaa. Pakko oli kokeilla kun halusi vaihteua välipaloihin, ei jaksanut enää yhtään kaupan jugurttia. Nyt saa omia makuja (jotain muuta kuin kalaa, plääh.) Ja ihan oikeasti ei mitään makeutusaineita.

Othel kirjoitti...

Jäämme odottamaan Jokkemaan meikkivinkkejä.

Jokke kirjoitti...

No höh! Meikkaaminen on helppoa, pilkkuja vaan pintaan ;) mutta Othel osui lähelle, sillä jotain sen suuntaista on tulossa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...