maanantai 23. joulukuuta 2013

aurinkoa odotellessa


Päivä pitenee!
Sitä voi juhlia, jouluihminen en ole.


Tämän vuoden (joulu)koristeet ovat pari kaiverrettua kurpitsaa kierrätyskeskuksesta, vanha puinen krokettipallo mökin vajasta ja ukin tekemä kuparilyhty (muistan tälläisen jo lapsuudesta, ukki ilmeisesti teki niitä aika paljon. Minusta se oli tosi hieno).


Otetaan rennosti! Nostetaan jalat viidakon (=patterin) lämpöön ja paistatellaan auringon kirkkaassa (=elohopealampun kalvaassa) valossa herkkuja napostellen. Tein lepopäivän ratoksi ananastorttuja ja kookosbaanaanismoothien. Meidän lähikaupassa ei muuten tahtonut löytyä ananashilloa. Kookos-, passio-, mango- ja tiesmitämuutahilloa oli vaikka kuinka. Aioin laittaa torttujen päälle kookoshiutaleita, mutta ne olivatkin loppu. No ehkä liika on liikaa...


(Joulu)kuusi on itse punottu pajusta. Löytyi varastolaatikosta ja otin pitkästä aikaa käyttöön.


Käpypipot ilmaantuivat myös näkyville.

Hyvää joulunaikaa kaikille, miten ikinä sitä vietättekin!

5 kommenttia:

Peikkonen kirjoitti...

Hienoja koristeita, varsinkin ukin tekemä lyhty! Ananaksesta on varmaan vaikea tehdä hilloa, siinä on sellaisia entsyymejä, jotka häiritsee hyytymistä.

Hyvää aurinkojuhlaa!

Matkatar kirjoitti...

Hieno kuusi onkin! Varsin mukavalta näyttää joulustasi tulevan! Minäkään en ole "oikea jouluhössöttäjä", joten minun jouluuni kuuluu paljon rentoilua ja herkuttelua :)

Jokke kirjoitti...

Ai niin, ananas ja entsyymit... rentoilujoulu on nannaa!

Virveli kirjoitti...

Oi, sulla on asennetta. Melkein kuin meidän naapurilla, joka toivotti hyvää juhannusta. Minä sen sijaan toivotan hyvää (vaihtoehto)joulua!

Jokke kirjoitti...

Kiitos samoin Virveli! Juhannukseen on enää puoli vuotta :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...