torstai 5. joulukuuta 2013

crazy ideaspaperikollaasi vanhoista kirjoista ja muusta paperisilpusta.

Trust your crazy ideas!
Pöhkötkin ideat voivat olla hauskoja toteuttaa!

***
Näin tuon tekstin jossain seinälle laitettavassa printissä netin uumenissa ja ajattelin lainata sitä. Tuskin on kenenkään oma kuolematon lausahdus. Toivottavasti.

Leikin tekstillä myös virtuaalisesti, käytin itse piirrettyjä pohjia ja ilmaisfontteja.Tämän ylemmän laitoin PDF-muodossa ladattavaksi Google Driveen. Se on iso tiedosto, koska koko on A4 ja laitoin 150 dpi:tä, että voisi tulostaa. Tällainen harjoituskappale, en tiedä onko siitä mihinkään. Mutta sieltä vapaasti käyttöön, jos haluaa omalle seinälleen.
Linkki tässä:Tässä toisessa versiossa oli liian vaaleat värit tulostettavaksi, mutta kuvaruudulla se vielä menee. Jospa koristelisi sillä blogia vähän.

Mitäs sitten ideoisikaan?

6 kommenttia:

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Hei kuules - saisinko napata kuvan Kotipellolla - blogini sivupalkkiin.. on pikkusen osuva heitto!!

Jokke kirjoitti...

Kiva jos kiinnostaa :) eiköhän se käy niinkin. Olisi tietysti kiva jos siihen saisi jotenkin maininnan mistä se on peräisin. Siinä kuvassa kun ei ole blogin osoitetta kuten valokuvissani (oma vika?) Ai pahus, minäkin olen varmaan unohtanut linkittää kuvan asiaankuuluvaan postaukseen. Täytyypä korjata asia. Ja siinä mielessä omalla vastuulla että vaikka kuva on itse tehty, teksti on lainattu.

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Juu, toki laittaisin linkin / maininnan.. mietin vielä, mutta kyllä on aika osuva!!

Heidi kirjoitti...

Enpäs eilen tajunnut tätä painaa. Jos kerta saa lainata niin laitan blogiini. On kyllä niin osuva ja olenkin toteuttanut oikein olan takaa viime aikoina. :D

Heidi kirjoitti...

Niin ja saanko käyttää mitä vaan noista kolmesta? Vai vain tuo mikä oli linkissä?

Jokke kirjoitti...

Hauskaa! Siinä linkissä on iso tulostetettava versio, tuskin sitä kannattaa pelkkänä kuvana käyttää. Eli just joo nämä kuvat tässä jutussa ovat pienempiä. Koklaa niitä hulluihin ideoihin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...