lauantai 7. joulukuuta 2013

vapaasti virkattua: meriusvaa


Satuin huomaamaan marketin poistomyynnissä pari kerää Novitan Usvaa ja jotenkin tuo väri miellytti. Lisäsin vähän ruskeaa Puroa saaristoksi ja valkeaa jämälankaa tyrskyksi, vaaleansinistä Lettlopia aalloiksi. Virkkasin ilman mitään mallia päihin kapenevan kaulaliinan ja yksinkertaisen pipon, joka sai neonkeltaisen tupsun.

meriusvaa - huivi
Minusta tämä viileän minttuisa väri sopi hyvin keltaisen alkutalventakin kanssa. Innostuin niin neonkeltaisen yhdistelmästä, että sitä haluan lisää!

Sen sijaan en sietänyt kirottua valkoista töhnää kuvissa ja peittelin sitä värillä. Sorry, ei tykkää valkoisesta. Minun valokuvatkaan eivät yhtään onnistu, jos lähistöllä on jotain valkoista :(


2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihmeellinen valkoinen töhnä on tänään ilmestynyt tänne saaristoonkin!
Voi että, juuri tuota samaa Usvaa hypistelin yhtenä päivänä yhden kaupan poistomyyntilaarissa ja kun palasin hakemaan sitä, keriä ei enää ollutkaan. Nopeat syövät hitaat. Eipä silti, lankavarastoni ei välttämättä kaipaa kartuttamista... muutamana viime päivänä olen sitä paitsi värjännyt: resedalla (keltaista) ja omenapuulla (hernekeitonvihreää), onhan siinä kevään värejä kerrakseen.

Jokke kirjoitti...

Lankavarastoa on paljon helpompi kartuttaa kuin kuluttaa, näin se on. Kuulostaa ihanilta värjäyksiltä!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...