sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

lasin alle


Tilannetiedotus inspiraatiokokoelman karttumisesta. Labrapullo toimii hyvänä maljakkona ja ensimmäinen lasikupukokeilu tehtiin marketin tuikkulyhdyllä, koska ihan oikeita kupuja, ainakaan tarpeeksi pieniä, ei mistään löytynyt.


Kierrätyskeskuksessa on tuikkukuppeja jokunen hyllymetri, joten sieltä löytyi niitä hyvin lisää. Valitsin nurinpäin käännetyille kupeille sopivat alustat muilta hyllyiltä ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Ihan kelpo korvike. Harkitsin vähän liimaavani "kuvun" päälle nupin marmorikuulasta, mutta ei kai se sitä tarvitse. Periaatteessa tietysti mikä tahansa lasi, vaikka juomalasi kelpaisi, yritin etsiä tuollaisia pyöreämuotoisia.


Kupujen alla on ensialkuun pieni kivestä veistetty kissa ja kvartsikide (jolla on aika ruma pikaisesti rautalangasta kieputettu teline, kunhan ehtii tehdä jotain parempaa)
Yhden "lasipyramidin" tilasin netistä. Oikeastaan se on tarkoitettu pikku terraarioksi, mutta laitoin siihenkin kiviä. Pitäisiköhän pohjalla olla vähän hiekkaa? Olisi tuossa noita tillandsioitakin (pieni päällyskasvina kasvava ananaskasvi), saatampa muuttaa ne vielä lasikkoon. Sitten tarvitaan valoisampi paikka eikä hämyisä nurkkaus.


Kupukokoelman ja reissulöydöt asettelin tv-tasolle. Kierrätyskeskusosuus tästä asetelmasta oli erittäin edullinen. Kokoelman kerryttäminen tietysti jatkuu, koska keräily on kivaa. Kohta voi taas innostua jostain muusta ja palauttaa tavarat kierrätyskeskukseen.


4 kommenttia:

Othel kirjoitti...

Söpöjä! Jokkemaan sisustusosasto on taas voimissaan. Erityisesti hämmästelen sitä, että maltat myös viedä tavaraa takaisin kierrätyskeskukseen... juu, totta mooses se on järkevää ja ehkä välttämätöntäkin, mutta vaatii lujaa luonnetta!

Jokke kirjoitti...

Välttämätöntä nimenomaan! Joskus mieli muuttuu tai hieman siftailee eri kohteeseen. Ja sitten kun tavararöykkiöt ovat mielettömissä mitoissa, jotain tarttee tehdä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana inspiraatiokokoelma. Minäkin tällä "selkeytän kotiani" ja laitan kokoelmia omille paikoilleen.

Jokke kirjoitti...

Kiitos enkuli, minusta on oikein mukava järjestellä tavaroita jonkun teeman mukaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...