lauantai 2. elokuuta 2014

virkatut kesäsukat


Väriblokkisukat bambulangasta. Senhän pitäisi olla niin antibakteerinen ja ties mitä antihikinen.Tätäkin on pitänyt kokeilla jo pitkän aikaa, nimittäin sukkien virkkausta. Huomasin sitten sukkien ohjeen (Ihan Kaikki Kotona) ja päätin lopultakin aloittaa homman. Jemmasta löytyi vain yksi kerä bambulankaa ja täytyi lähteä lankakauppaan (mikä ihana tekosyy). Siellä sattuikin olemaan bambut hyvässä alennuksessa ja ostin kolme sinervää kerää lisää.


Eka sukka meni hiukan ohjeen mukaan, mutta en pitänyt suiposta kärjestä, ahistaa, minulla on nimittäin ihan tasapitkät varpaat enkä tykkää että niitä noin likistetään. Seuraavassa levensin kärkeä tuntuvasti (eli reippaasti enemmän alotussilmukoita).  Paremmin istuu jalkaan nyt. Värit pistin sikinsokin, koska en tiennyt kulutusta. Mutta hyvinhän lanka riitti, yksi sukka painaa hiukan alle 50 grammaa, joten neljästä kerästä jäi rutkasti. Tehdään lisää!


Ihan kivat näistä tuli, joten nytpä voin sitten tehdä itselleni sukkia eikä tarvitse vieläkään alistua neulomaan, hähää.


Muuten näytti olevan Novitan sivullakin sukanvirkkausohje, kun vähän googlasin. Näitä soveltelin omasta päästä.

7 kommenttia:

Hanna Mi kirjoitti...

Kivat on! Sukkien neulominen ei ole ottanut tuulta alleen, joten ehdottomasti on kokeiltava tätä!

Jokke kirjoitti...

Bambusta ainakin tuli mukavan pehmeät. Pesu- ja käyttökestävyys vielä tutkinnan alla.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla käy sukkien neulomisen kanssa niin että on oikeasti vaikea lopettaa vaikka valmiina olisi kopallinen parille seuraavalle vuodelle. Virkkausta en ole kokeillut, tuleeko siihenkin hillitön himo? Bambulangat ovat ki voja. Tein yösukat vauvoille tarkoitetusta langasta, ihanan pehmeät eikä kutita. -Sade

Tanja kirjoitti...

Niistähän tuli hienot - ja niin hillityn väriset ... ;o)

sirkkis kirjoitti...

Ihanat sukat

margsan kirjoitti...

Kivat ja pirtsakat! --kuten myös nuo kengät!

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Näissä ei ole kaikki värit, pelkästään lempivärit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...