torstai 23. lokakuuta 2014

merenneidon aamiainen


Valitettavasti yhä vain jatkuu keittiöjutut, niitä vielä piisaa pitkälle. Ai että kyllä nuo löydöt tulevat kierrätyskeskuksessa luo kuin... merenneidolle aamiainen. Olen viime aikoina himoinnut käsindreijattuja astioita ja kaunis teekuppi tupsahtikin vastaan. Ja hassu meksikolainen merenneito ihan vaan huvin vuoksi. Pullea muoto tulee kookospähkinästä.Ompa tuossa tuollainen kiva puinen alusta ja elämänpuu-kynttilänjalka (sekin meksikosta). Jalka kaipaa ehkä vähän väriä, muutama tujaus vaikkapa neonpunaista olisi poikaa. Minulla onkin noita jo pari, alkaa olla hyvä metsä kasassa.Käsityötarvikeosastolta tosi hienoa villakangasta (muinaismekkoon?) ja helmiähän tuota nyt aina tarvitsee, öh.. ainakin millefiorihelmiä ;)ps. aika hyvä kolumnin luin Hesarista. Siinä puhuttiin etenkin kirppisten aiheuttamasta "ostosbulimiasta", kun halvalla saa, ostetaan kaikenlaista mitä ei niin tarvitsisikaan. Valitettavasti tunnistin siitä itseni: kierrätyskeskuksesta on niin helppo hamstara jotain "uutta kivaa" ja sitten myöhemmin kärrätä roinat sinne takaisin aloittaakseen vain alusta. Voi voi, eihän se nyt järkevää hommaa ole, mutta kun on niin vaihtelunhaluinen ihminen. Sama kai kun käsitöissä, johan noita kaulaliinoja on ihan tarpeeksi, mutta silti vain on hauskaa tehdä uusi. En viitsi murehtia, pääasia että on onnellinen.

5 kommenttia:

ViMMa kirjoitti...

Mukavaa se on lukea keittiön muodonmuutosta postaus postaukselta. Aina kun ite käyn perusteellisemmin yhden huoneen kimppuun, kyllä siinä vaihtuu monta tavaraa, se vaan karkaa.

Oon myös mietiskellyt tuota turhankin tavaran kotiin kantamista kierrätyksestä. Eihän sitä aina ehdi visioida loppuun asti ja kyllä joihin vaan kyllästyy. Eipä tuo kuitenkaan juuri kuormita kuin omaa kukkaroa. "Roina" on jo uusintakierroksella, ei enää valmistuskuormitusta. Eikös se ole jopa työllistävää, jos saavat myydä saman moneen kertaan :)

Niina Koo kirjoitti...

Ihana tuo kuppi ja kynttilänjalka...ja nuo helmet, teillähän mahtava kierrätys on kun tuommosia löytöjä tekee. En ole täältä kyllä löytänyt mitään vastaavaa. =)
Meillä on tullut ongelma siitä että kun lähipiiri tietää meidän kierrättävän niin meille sitten "lahjoitetaan" kaikenlaista, myös hajonnutta tavaraa eli siis jätettä jolla ei kukaan tee yhtään mitään. Enää en ota mitään vastaan, ainakaan näkemättä ensin.

Jokke kirjoitti...

ViMMa: No joo, saahan ainakin kierrätyskeskus siitä tuloja, muutaman euron... Mutta kyllä sitä tavaraa jo maailmassa on. Eipä enää lisää tarvittaisi.

Niina Koo: se on kuin veisi lapselta tikkarin :) liian paljon kivaa tavaraa. Pitää vaan yrittää kokonaan pysyä sieltä poissa. Kavereiden kanssa kierrättäminen olisi ihan järkevää, jos tavara on kunnollista.

Susanna kirjoitti...

Kaiken maailman barbiemerenneitojen valtaamassa maailmassa tuo pullea seireenisi on kyllä jotain todella hienoa!

Minäkin olin ennen se, joka osteli kirppikseltä vain sillä perusteella että "onpa tuo kiva" mutta sitten tuli joku tavaraähky ja en ole aikoihin enää ostanut kirppareilta mitään. Ei niihin enää tule mentyä edes sisään.

Jokke kirjoitti...

Minäkin yritän välttää sitä "ihan kiva -ostelua" mutta ei se aina onnistu. Olisi hienoa kun hakisi vain sen mitä tarvitsee, jos jotain vaikka menee rikki. Hyvät käsityömateriaalit tietysti kotiutetaan aina!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...