sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

unisiepparitakki


Kun kirjailin linnunratahousuja, sain samalla idean takista ja sutaisin äkkiä muistin virkistykseksi luonnoksen, kuva yllä. Farkkutakin selkään tulisi dreamcatcher eli unisieppari ja sulkia. Tarkempaan suunnitteluun en ryhtynyt, lopullinen malli selviää vasta tehdessä. Sitten etsiskelin sopivaa takkia kierrätyskeskuksesta, mutta kivaa lyhyttä pusakkaa ei tuntunut löytyvän. Päädyin pitkään takintapaiseen, jonka vaalensin viime kesänä, mutta se ei sen kummemmenin edennyt.


Nyt takki on saanut tilkkusulkansa selkäänsä. 


Tämä silkkitilkkusulka on jämäpaloja  muinaisesta klimt-mekosta. Minä kun tunnetusti säästän kaiken... joskus ne sitten tulevat johonkin muuhun käyttöön. Tilkkusulan "mallin" näin netissä ja tiesin että tuon haluan vielä johonkin laittaa. Malli suurin piirtein täältä: http://resurrectionfern.typepad.com/resurrection_fern/2014/11/december-6th.htmlTähän liittyy väljästi myös uusi (takin alla piilossa) pahvihenkari, jossa hauska piirroskuvio (ostopaikka Granit) ja farkkuväreissä läiskittyä maalia. Eikös se niin mene että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja jotenkin ympäri mennään ja yhteen tullaan.


10 kommenttia:

Vaateviidakon Pirjo kirjoitti...

Hieno takki tuli! On se jännä miten yhden asian tekeminen johtaa aina uuteen ideaan. Kaikki todellakin vaikuttaa kaikkeen. Olen usein ihmetellyt, miten ne ihmiset, jotka eivät tee käsillään mitään, saavat ideansa?

Saila kirjoitti...

Oi, onpa kiva! Nuo mustavalkoiset kirjotut sulat liukuvärjätyllä farkkutaustalla on ihan uskomattoman kauniit.

Ingi kirjoitti...

Vau, persoonallinen takki!

Jokke kirjoitti...

Kiitos, minulla ongelma on usein se että ideoita on liiankin kanssa. Mitä juuri tähän juttuun laittaisi ja mitä jättäisi seuraavaan.

Tiia N kirjoitti...

Upea ihana takki! Ja nuo housutkin, vaikka niitä olen jo ihastellut aiemminkin. :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos Tiia, kun vain tarkenisi kulkea noin lyhythihaisessa.

LeenaH kirjoitti...

Kerrassaan upea takki!

Jokke kirjoitti...

Kiitos LeenaH :)

Nelli L kirjoitti...

Hieno idea ja toteutus.

Jokke kirjoitti...

Kiitos NelliL, jonkin verran muuttui matkalla, mutta ei se mitään.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...