torstai 17. syyskuuta 2015

lisääntyy ei vähene


Vaikka ehkä käsityöt etenevät hissukseen, niin lisää materiaaleja tietysti kertyy aina kun käy kierrätyskeskuksessa. Pussillinen matkamuistomerkkejä on hankittava, ehkä matkatyynylle kaveri...


...ja kasvivärjättyjä villalankoja. Niitäkin on jo runsas kasa talvea vasten varastoituna.


Että kiitos AS, sinä et näitä sitten tarvinnutkaan mutta toivottavasti minä saan niistä jotain kivaa aikaan :)


Vaateita tulee nykyisin harvemmin katsottua, mutta tuo lehtikoristeinen tunika jotenkin niin hyvin sattui sinä päivänä housujen kanssa sävy sävyyn. Kuten myös kulho.


Ilmaistorilta Keski-Amerikan taidetta käsittelevä kirja. Siitä voisi tulla arktisen ideavakan eteläinen jatko-osa. Tosin tuossa on niin hyvät kuvat itsessään, että mahtaako siihen olleenkaan kajota? Yhtä kirjamuokkausta jo aloittelin, Islannin matkasta haluaisin matkakirjan tehdä. Hankintana kuvassa myös Marimekkokankainen pikkutyyny ja edullinen vihreä Fauna-lasikulho.


Mutta hamsteroidaan nämä vielä kaappiin, sillä LOPULTAKIN viikkojen pohdinnan ja penkomisen jälkeen löysin painosapluunani, kyllä ne olivat taas hyvin tallessa. Sitä tavaranhaalimisen varjopuolta... Nyt pääsee kankaanpainohommiin!

4 kommenttia:

Eila Vasama kirjoitti...

Hyvät löydät:) Tyttäreni löysi myös kierrätyskeskuksen ja tulee vähintään joka toinen päivä pussillinen vaatteita ja muuta "roinaa" mukanaan koulusta kotiin.
Se on hyvä paikka:)

Jokke kirjoitti...

Niin on hyvä paikka. Paljon halvemmaksi tulee kuin messut ja markkinat ;)

aNNa kirjoitti...

Mä tiedän tuon tunteen, täällä ei kaaos oo hallinnassa ..ehkä joskus :D Kierrätyskeskus on kyllä kukkaroystävällunen paikka :)

Jokke kirjoitti...

Joo kamalasti hukkaa aikaa etsimällä tavaroita. Yleensä se on käsitöiden hankalin vaihe XP

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...