lauantai 26. syyskuuta 2015

uutta kierrätettyä ja korjattua


Teki mieli ommella jotain tilkkujuttua farkuista. Minulla itselläni ei ole ylimääräisiä farkkuja, koska ostan niitä tosi harvoin. Onneksi kierrätyskeskuksen ilmaistorilla on mistä ottaa. Hain sieltä erisävyisiä farkkuvaatteita ja vielä vähän kloritella niitä kuvioin. Ompelin kappaleista suorakulmaisen palan  ja yhdistin sen kolmiokassiksi. Kuten pellavainen versio edellisenä vuonna.


Kädensijan päällystin batiikkivärjäyksen sidosnauhoilla, eli tavallaan hukkapaloilla, mutta eihän niitä ole voinut poiskaan heittää. Samasta lakanasuikaleesta laiton hapsut kulmiin, siellä on myös itse tehdyt helmet koristeena. Tämä oli vähän harjoituskappale farkuista, Joskus välillä mielessä käy ommella niistä jotain isompaa, ehkä päiväpeittoa tai jotain sellaista.


Yksi sauma oli jäänyt vähän naftiksi ja aukesi vähän pesussa. Enhän ollut tietenkään paloja mitannut vaan käsivaralta leikannut vähän sinne päin. No, olinkin miettinyt sitä käsinkirjontaa yhtenä koristelumahdollisuutena ja se tuli sitten väkisin testattua. Näin jälkikäteen ja kaksinkertaisena oli turhan hankalaa.


Paikkasin samaan syssyyn yhden toisen kassin, jonka ohut kierrätetty päällyskangas alkaa rispaantumaan. Kassia voi kyllä käyttää, koska siinä on tukeva sisävuori. Kulma vaan pullotti hassusti. Paikkausta täytyy näköjään jatkaa...

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...