sunnuntai 6. elokuuta 2017

kesäjaloille


Kesäpuuhaa piisaa vaikka mitä hauskaa. Takana muun muassa juoksutapahtuma Espoon rantaraitilla (kai sitä kaikkea pitää kokeilla). Tulossa hemmottelua väsyneille jaloille. Ostin hoitoturvetta ja sekoitin itse muita hoitoaineita.


Kookosöljystä ja manteliöljystä jalkavoide, piparminttutuoksulla. Kuorinta-aine merisuolasta ja manteliöljystä. Hiukka eukalyptusta. Kierrätin pari vanhaa purkkia. Ohjeita katsoin ohjeellisesti kirjasta ja jostain lehdestäkin olen joskus sekoitussuhteita katsellut. Tuskin se kovin tarkkaa on, laittaa sellaisia öljyjä joista itse pitää.


Vaikka eihän tässä juuri ole kovin kevyissä kengissä tarennut tänä kesänä. Kierrätyskeskuksesta löysin kivat nahkasandaalit ja tuunattavaksi hollannikkaat. Jäi silloin Hollannin matkalla ostamatta, nuo maksoivatkin nyt vain puolitoista euroa. Hyvin säästyi rahaa :) On tarkoitus hioa lakat pois ja maalata. No, jos ei sandaaleilla tarkene pehmoisiksi rasvatuilla jaloilla läpsytellä, niin hollannikkaita käytetäänkin sitten perinteisesti villasukkien kanssa...


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...