perjantai 25. helmikuuta 2011

Gorgeous!


Kiitos Itkupilli! Vai oikein gorgeous. En osaa liittää itseäni oikein niin mahtipontiseen sanaan, tulee jotenkin mieleen strasseja ja kilokaupalla naamapakkelia. On tosi mukava kuulla vastavuoroisesti inspiroivansa muita. Tulee hyvä mieli ja suuntaa yhä vain korkeammalle. Up, up and away!


"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."1. Milloin aloitit blogisi?

Joululomalla vähän yli vuosi sitten 2009, pitkällisen venkoilun jälkeen.

2. Mitä käsittelet blogissasi?

Käsittelen mitä käsittelen eli käsitöitä ja muuta käsillä olevaa, lähinnä tavaroita. Pidän tavaroista, etenkin jos ne ovat vihreitä, mukaanlukien kasvit.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Haluaisin ainakin olla monipuolinen, uudistuva ja yllätyksellinen. Kokeilla uusia asioita eikä olla yhden asian blogi. Elämässä tarvitaan vaihtelua. En tiedä olenko onnistunut. Kyllähän kaikilla on oma tyylinsä.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?

Ennen kuin olin kuullutkaan blogeista, suunnittelin kotisivua. Se tuntui kuitenkin liian vaikealta, ihan yli minun tietokonehilseen. Kun näin miten paljon blogeja on, arvelin tavan tallaajankin pystyvän sellaiseen. Koska minusta on mukava katsella tavaroita ja kun ihmiset tekevät tavaroita, arvelin että joku voisi haluta nähdä mitä minä teen. Ei mitään syvällistä.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Niin kuin monet muut, haluaisin blogista enemmän omanlaisen. Valmiit pohjat, fontit ja kuvamuodot tuntuvat aika pliisuilta. Yritän välillä lueskella jotain ohjeita, mutta ei ole vielä tapahtunut mitään suurta oivallusta koodien saloissa. Tarvitsisin kai jonkun selittämään juurta jaksaen. Ja tietysti aina vaan uusia aiheita! Pitäisi kai ensimmäiseksi uudistaa tunnisteluettelo. Ehkä pitäisi uskaltaa vaihtaa blogipohjaa kuin paitaa, mikä nyt milloinkin sattuisi miellyttämään.

Minä nyt vähän lusmuilen tässä eteenpäinlaitossa, että mainitsen muutamia minua tällä hetkellä eniten inspiroivia ulkomaalaisia blogeja (joihin en siis "oikeasti" kehtaa tunnustusta ilmoittaa), mutta lisäksi sentään kotimaisia pitkäaikaisia suosikkeja. Tästä voi ehkä päätellä, että mielessä pyörii kierrätysmateriaalien värjäys, huovutus ja aina uusien tekniikoiden etsintä.

Elizabeth Abernathy Kierrätyshenkistä ja luonnonläheistä

Resurrection fern Myöskin luonnollista, kauniita värjäyksiä

Pam de Groot Aivan loistavaa huovutusta, niin minun mieleeni, etenkin Bush priestess Mahtava!

Unilaulu Konstailematonta kierrätystä

Hurlum Erikoisempia käsityötekniikoita, piristävä

3 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta , olet sen ansainnut!
Minäkin käyn täällä aina ihastelemassa ja inspiroitumassa, vaikka aina en jaksa kommentoidakaan. Tämä värimaailma blogissasi on ihana, eikä kaipaa vaihtuvia taustoja :)

Nzqu kirjoitti...

Kiitos näistä linkeistä, kävin kurkkaamassa kyseisiä blogeja ja aion paremmalla ajalla perehtyä niihin tarkemmin. Mielettömän inspiroivia kuvia ja hienoja käsitöitä.

Sinä olet tunnustuksen ansainnut!

Jokke kirjoitti...

Kiitos Anja ja Nzqu, yksinkertainen vihreä on kietämättä ollut ihan hyvä tausta, jonka voi sitten itse täyttää kirjavuudella. Katselin vähän niitä uusia pohjia mutta siihen jäi. Eikä tosiaan tarvitse väkisin kommentoida. Minä epäilemättä postaan niin tiheään, että ei millään kerkeäkään. :) Tervetuloa vastakin lukemaan! Tai katsomaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...