maanantai 28. helmikuuta 2011

Virkattua verkkoa
Pieniä virkkausharjoituksia puuvillalangasta. Henkarin päällystämiseen löytyy ohje Between the lines: free style crochet and wire coat hanger. Tuolla on muutenkin mukavia ohjeita. Tämä ei ollut ihan niin helppoa kuin luulin, tahtoi tulla väkisin liian löysää. Materiaalit: Ilmainen metallihenkari ja puuvillankaa kierrätyskeskuksesta, itse tehtyjä lamppuhelmiä.

Virkattu sienikin seikkailee jälleen. Se sai uuden kasvualustan virkkauksella ja huopapalloilla päällystetystä kivestä. Idea: Resurrection fern. Tuota ihkua messuilta ostettua kallista käsin kehrättyä ja värjättyä eteläamerikkalaista lankaa onkin hillottu pitkään. En raaski käyttää siitä kuin pieniä pätkiä kerrallaan.

ps. tämä ei käykään pitsiseen MaMa haasteeseen nro 4, koska nämä on tehty jo viikkoja sitten. Siihen on tekeillä jotain muuta vihreää juuri nyt...

8 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Juuri tänään ajattelin kokeilla päällystää henkarin virkkaamalla, mutten osannut kuvitellakaan, että sen voi tehdä noinkin hauskasti.

Sienen uusi kasvualusta on hieno ja lanka näyttää upealta.

Jaana kirjoitti...

Hengari ja sieni ovat mukavan näköisiä :)

Peikko kirjoitti...

Sieni-kivi-kuvasta tuli mieleen Pikku Prinssin kotiplaneetta! Tuollainen metallihenkari on alkuperäiskunnossaan aika fletku, siitä taisi tulla tukevampi tuolla systeemillä?

Askarteluapina kirjoitti...

Hieno tuo sieni!

Jokke kirjoitti...

Henkareita voi tosiaan päällystää virkkaamalla monin tavoin. Minäkin olin suunnitellut jotain vapaavirkkausversiota, mutta kun tuo tutoriaali sattui vastaan, kokeilinkin sitä. Ei se kyllä vaikuta mitenkään henkarin fletkuuteen, vaikka suht tukevalta tuo minun käteen tuntuu. Kovin paksun ympärille ei saisi virkattua noin.

Tintin kirjoitti...

Hauska henkari!

Käypä kurkkaamassa mun blogiini :-D

LEA kirjoitti...

Henkari on HIENO! Olen kanssa käynyt ihailemassa samassa blogissa noita henkareita. Kiitos kun kävit "kylässä", odotan mielenkiinnolla mitä teet niistä tietsikan nappuloista!

Jokke kirjoitti...

Nappulat onkin jo hyvässä vaiheessa mutta mihin ihmeeseen olen pistänyt vetskarit?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...