lauantai 19. helmikuuta 2011

Kopioitua savea

Tämä on aivan totaalisen nyysitty savi-idea. Kun syksyllä olin savikurssilla, näin Meijerielämässä kuvat lehdestä Country Living 10/2010. Kävi niin kuin usein käy, että totesin: kaunista, I can do that! Siksi olen huono käsityömessuasiakaskin... Teen itse. Astioita ja savilusikat samaan tyyliin kuin lehtikuvissa. Piti vartoa pimeyden väistymistä, että sai jotain kuvia niistä.


Piti vähän lavastaa kuvia samantapaiseksi kuin esikuvissa, mutta ei kaikki kiva rekvisiitta mahtunut mukaan. Mmm, ihania luonnonmateriaaleja. Metsästä ei koskaan voi tulla tyhjin käsin.10 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Mä olen ihan samanlainen, kun näen jotain ihanaa käsintehtyä, niin aina eka ajatus on, että ton voisin itsekin tehdä. Tosin mä en ole kyllä noin monipuolinen tekijä, kuin sinä, sulla tuntuu olevan niin monta tekniikkaa hallussa.

Ja olet kyllä onnistunut tavoitteessasi, jopa kuvien tunnelmaa myöten. Ihania juttuja olet taas tehnyt. Olet kyllä taitava.

Tintin kirjoitti...

Ihanat kuvat ja aina vaan hämmästelen moniouoisuuttasi. Mä meinasin saada kerran yhdeltä mammalta köniin messuilla, kun totesin äidilleni hieman liian suureen ääneen, että tuollainen on helppo tehdä itsekin :-) Taisi olla chenille-tyyny.

Kiitokset vielä huivista. Se on todella kaunis. En raaskinut laittaa sitä kaappiin vaan heitin makkarin oven päälle niin saan ihailla sitä sohvalla istuessani.

Lumikko kirjoitti...

Hienoja! Ja ihan piti hieraista silmiä, että ovatkos nämä kuvat nyt siitä lehdestä vai..? Hyvin olet saman tunnelman saanut kuviin, ja vielä kauniin auringonvalonkin -ihania, sekä kuvat että astiat!

Peikkonen kirjoitti...

Hienoja! Uskaltaako noita lusikoita käyttää? (Mä oon aika hyvä rikkomaan saviesineitä...)

Smirgeline kirjoitti...

Olet saanut noihin savilusikoihin vanhan tunnelman. Tulee mieleen kuva museosta.

sinisukka kirjoitti...

Oi oi oi! Ja vielä kerran OI !

Nzqu kirjoitti...

Tosi hienoja savilusikoita! Ja kuvat ovat kauniita, nätisti tulee auringonvalo.

Mä kannan myös kaikenlaista kotiin; kepukoita, käpyjä, kiviä... Mulla on myös tuollainen kuivunut lootuksen siemenkota, se on kuin soitin kun sitä helisyttää. :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos teille, en yleensä jaksa kauheasti panostaa kuviin, mutta näistä meni eka satsi pimeyden takia niin pilalle, että päätin odottaa parempaa päivää. Olisi kyllä hienoa osata kuvata niin kuin monissa kauniissa blogeissa näkee. Mutta tämä on kuitenkin pääasiassa käsityöblogi. Kuvissa minulla on sellainen käytännöllinen ote: esine siihen keskelle ja näps!

Tajusin, että en ole vielä kokeillut lusikoita! Savihan johtaa lämpöä, joten mietin tehdessä että saattaa joutua päällystämään varren jollain. Miten olisi naru tai ehkä huopa? Jos tuollainen putoaa lattialle, niin onhan siinä kohtalainen todennäköisyys särkyä. Poltettu savi on kuitenkin yllättävän vahvaa. Täytyypä kiehauttaa iltatee ;)

Sissy kirjoitti...

Kivoja ne ovat! Lasite voisi vahvistaa hiukan varret mutta toisalta ra´assa savipinnassa on sitä jotakin:)

Mama Elf kirjoitti...

Siis ihania lusikoita ja saviesineitä Jokke! täällä taas tavanmukaisesti kuola on valunut näppäimistölle, uhkana oikosulku...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...