torstai 10. helmikuuta 2011

Romuläjä

Ajattelin esitellä yhden kierrätyskeskussaaliin, suurin osa ilmaistorilta, vain siivilä ja silkkipidat maksoivat jotain senttejä.
Sekalaisia korttipakkoja, paperiaskarteluun ehkä? Puupalapeli, magneeteiksi? Vain flamingo puuttuu... Kissat tallella, tärkeää.

Maatuska ja rintanappeja, tuunattavaksi? Sekalaista pikkutilpehööriä, kyllä niistä jotain? Ai nuo pienet muotit taisivat maksaa 10 senttiä.

Ja mikä parasta: värjäystarvikkeita! Iso kattila, höyrytysalusta, yms. Ei tarvitse nyyhkiä mikroaaltouunin puuttumista. Ei muuta kuin värien höyrykiinnittämistä kokeilemaan. Ja lopuksi pieni nahkalaukku, kameralle sopiva. Kysymys herää, mihin minä saan sopimaan tämän kaiken. Ja vastaus on, että empä saa sopimaan mihinkään. Harrastukset vaativat lisää tilaa! Keskusteltiinkin tästä juuri toisen paljon käsitöitä tekevän kanssa. Ja tässä sitä roinaa taas on.
6 kommenttia:

miukuli kirjoitti...

Onko nuo mustat dominokortit? Olisitko halukas luopumaan niistä(Jos ovat ja suurinpiirtein kaikki tallella->pystyy pelaamaan..)? Voisinkohan ostaa ne sopivaa korvausta vastaan. (Mikäköhän mahtaisi olla sopiva korvaus?)Olisivat varmasti sopivat matikan harjoituksiin...

Jaana kirjoitti...

Ihania aarteita, tuo puupalapeli maksaa kaupassa 20€. Kyllä ne johonkin mahtuu :)

Jokke kirjoitti...

Hei miukuli, en tiedä yhtään mikä määrä koko pelistä tuossa nipussa on :( Laittele viestiä jokkemaa at yahoo piste com , jos ne silti kiinnostavat.

Sonja kirjoitti...

Ihanaa rojua! :)

Heidi kirjoitti...

Kaikkea kivaa löytynyt! Minäkin olen kameralaukkua vailla, olen kyllä kirppariltakin etsinyt muttei vielä ole löytynyt... Meilläkin alkaa olla nurkat täynnä kaikkia löytöjä...

Jokke kirjoitti...

Värjäystarvikkeet ovat olleet jo sentään käytössäkin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...