sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ilmoitusasia

Tässä taas yksi romuläjä eli ilmaistoritavaraa yhdistettynä. Alkupiste: vanha liitutaulu. Maalaisiko uudestaan liitutaulumaalilla vai kenties sittenkin magneettimaalilla? Kävin kaupassa katsomassa niitä maaleja, mutta mitä kultaa siihen magneettimaaliin oikein laitetaan? Sehän maksaa ihan mansikoita!

Selvisin hommasta kuitenkin ilmaiseksi, kun yhdistin tauluun peltitarjottimen ja magneetit tein puisista leluista. Ilmaisia nekin. Aakkosista puuttuu I ja eläimistä flamingo. Loppupiste: ilmoitustaulu. Ehkä joskus sattuu vastaan sopiva maalipurkin jämä. Siihen asti mennään näin.


Magneettisia asioita etsiessäni löysin myös magneettisen dinosauruskirjan. Se oli kuitenkin liian pieni täyttämään ilmoitustaulua. Jotkin kirjaimet kokeilivat elämää dinosauruksina.


5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kirjaimet dinosauruksina :-D Mielikuvituksesi lienee rajaton!

sinisukka kirjoitti...

Nythän tuota "tylsää" liitutaulua taas katselee!! Vain Jokkemaassa voi olla näin hauskaa :D

Tarja kirjoitti...

Eipä ole mielessä käynyt, että noista palapelin osista tekee magneetit. Nyt kun toit sen esille, niin se on ihan luontevaa, mutta aina täytyy olla se edellä kulkeva, joka sormella näyttää. Miksei tuollaista itse huomaa, olen varmaan niin uusi kierrättäjä.

Jokke kirjoitti...

Nuo elukat on tosi hyviä magneetteja kun niissä on tuo tappi eli niitä on helppo liikutella. Ei tartte kynsiä irti alustasta. En millään osannut päättää että liitutaulu vai magneettitaulu. Voikohan niitä maaleja laittaa päällekäin, että vaikka magneettimaalia alle? Sitten se olisi molempi.

ank kirjoitti...

Oi kun söpö!^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...