lauantai 8. lokakuuta 2011

Pudonneet lehdetHalusin tehdä itse leimasimia, koska kaupan leimasimet ovat mielestäni ällökökköjä. Kävin kyllä Sinellissä kysymässä saako pelkkää leimasinkumia, mutta eivät tuntuneet tietävän mistä puhuin. Ulkomailta tilasin. Toisaaltahan ihan vain pyyhekumitkin käyvät kaivertamiseen, mutta saa vain aika pieniä (olen tehnyt niin ennen). Tarvittaisiin selvästi myös paremmat kaivertimet. Kivoja leimasinkeiverrusohjeita on esimerkiksi Geninnellä. Luontoaiheita, siis tykkään.

Tein ihan vain muutaman pienen harjoituskappaleen, mutta koska olin juuri löytänyt kierrätyskeskuksesta kauniin vihreän tunikan, painelin kuviot siihen kangasvärillä. Samaan syyssyyn kokeilin vielä vähän kirjontapistojakin. Tunika kävisi sitten yhteen itse kuvioitujen pikselifarkkujen kanssa.


Niin, ja se Joensuusta ostettu afrikkatunika käy tietysti afrikkatilkkuhousujen kanssa. :) Hauskaa kun asiat sattuvat kohdalleen ja saa omanlaiset asut pikkurahalla.
6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

VAU! Ihanat ideat! Minustakin on ihan tyhmää, miten "askarteluliikkeistä" saa vain valmiiksi tehtyjä juttuja! Rautakaupastakaan ei saa materiaaleja vaan valmiita osia ja ratkaisuja, jotka eivät välttämättä sovi omaan tarkoitukseen. Pelkkien materiaalien hankkiminen on ihmeen hankalaa! Kuluttajat äänestävät jaloillaan, tai tässä tapauksessa näppäimistöllä ja sormenpäillään.

sinisukka kirjoitti...

On ne! On ne niin hienot!! Nuo kuviot!! Hyvä keksintö kaivertaa itse!

KristiinaS kirjoitti...

Me tehtiin skidinä leimasimia perunaa kaivertamalla. Hyvin toimi.

Magdaleena kirjoitti...

Ah, niin kaunista!! Löysin vastikään blogisi ja olen ihan koukussa, kunnon väriterapiaa ja mahtavan persoonallisia ideoita. Ihailen aivan suunnattomasti ihmisiä jotka rohkeasti ovat juuri sitä mitä ovat, valtavirran mielipiteistä piittaamatta. Ja kiitos myös Geninne-linkistä.

VMS kirjoitti...

TYkkään muhevuudesta, mikä tulee, kun yhdistelet panettuja kirjottuja kuvoita.

Lehdillähän voi painaa suoraan, levittämällä painovärin sen pintaan, lätkäsemällä sen kankaalle ja kaulimalla yli. Yksi lehti kestää kymmenkunta printtausta :)

Jokke kirjoitti...

Saila: harvoin ne valmiit ratkaisut näyttävät kivoilta. Ne kaupan romanttiset kiekurat saavat lähinnä vain raivostumaan.

Sinisukka: itse tehty on paljon kivampi.

KristiinaS: Joo, perunalla saa hyviä, on kokeiltu, mutta jonkun hyvän kuvion haluaisi säilyttää.

Magdaleena: Kiitos ja pysy kuulolla, lisää tulee!

VMS: niin tosiaan, onhan niillä lehdillä joskus painettu. Se oli jo unohtunut! Mutta kumista voi kaivertaa ihan mitä mieleen juolahtaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...