lauantai 29. lokakuuta 2011

Värjäyskirja

Ilmaistorilta kirja ja siitä tekemään omaa värjäyskirjaa. Tämän kirjan rusehtava värimaailma oli hyvä pohja värjäyskurssien muistiinpanoille. Lisäsin myös omatekemiä leimasinkuvia, satuin juuri hankkimaan ruskeaa leimasinväriä, kuinka sattuikaan. Ja piirtelyä vanhoilla mustekynillä. Ensimmäisenä kirjasssa on nyt pellavakurssin värimallit, mutta toivottavasti siihen saadaan vielä lisää kokeiluja. Hirveästi kiinnostaa myös tuollainen mixed media, että esimerkiksi kirjontaa yhdistetään paperiin, kuviin erityisesti. Sitä täytyy saada lisää tehtyä! Ja kaivertaa omia leimasimia, ja piirrellä... jne. Vähän kaikkea.


5 kommenttia:

Magdaleena kirjoitti...

No nyt meinasi kommetti jäädä laittamatta kun en tahdo löytää sopivia sanoja.
Niin upeaa taas. Upeakin on niin tylsän tavallinen sana eikä ollenkaan riitä kuvailemaan tuota. Mutta menköön kun en parempaa keksi. Ehkä joku muu lukija keksii paremman sanan, kyllä te varmaan tiedätte mitä haen.
Tästä tuli heti vähän parempi lauantaiaamu, taidampa lähteä askartelemaan jotain! Kiitos!

Tarja kirjoitti...

Sinulla riittää ideoita sekä tarmoa kokeilla ja tehdä. Täältä pukkaa aina uutta ja mielenkiintoista ja tämä sinun tapasi yhdistää aiheet ja materiaalit toisiinsa on ihailtavaa.
Vaikka en niin usein kommentoi, niin käyn täällä joka kerta, kun uusi postaus tulee. Monesti kyllä käyn myös selailemassa vanhempia postauksiasi. Joku aika sitten tutustuin sinun kukka runsauteen.
Teet mielestäni elämästäsi kokonaisvaltaista taidetta.


Nyt tuli niin "makeaa" tekstiä, että pitää äkkiä lähettää, tulee muuten pyyhittyä pois ja kirjoittaa vain jotain vähemmän makeaa;)

kirjoitti ajatuksiaan
tarja hössöntössöstä

sinisukka kirjoitti...

Melkomoisen mahtava!!! Että sinä keksit!! Voiko tuota houkuttelevampaa värjäysopusta ollakaan :D Hienoa kun näytit taas meillekin!!

Nafisan kirjoitti...

Onpas kyllä nerokas idea ja kaunis toteutus! Kiva tapa säilyttää vanha kirja, ja samalla laittaa talteen vaikkapa noita näytteitä. Tykkään!

Jokke kirjoitti...

Kiitos teille, tuli ihan makeaa mahan täydeltä :) Vaikka hamstraankin kaikenlaista materiaalia "josta voi joskus tehdä jotain", niin kummasti yhteen sattuu usein ne juuri löytyneet jutut. Ehkä ne ovat vain tuoreimpana mielessä. Olenkin juuri siivoillut tarvikevarastoja ja hitsin monta vanhaa ideaa pyrkii pintaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...