perjantai 3. helmikuuta 2012

Läiskämaalaus


Keskikesää värkätessä syntyi nippu irtosivuja kirjasta. Levitin niihin gessoa pohjalle ja musteläiskämenetelmällä värejä päälle. Siis väriä yhdelle sivulle ja läts siihen toinen päälle. Monta kertaa, monta kerrosta. Jännittäviä kuvioita jälleen jatkojalostettavaksi.


Aika sotkuista mutta älyttömän hauskaa. Ei tiedä etukäteen yhtään mitä tuleman pitää. Ja nämäkin ovat vielä joululoman tekeleitä.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hmm.. selviä musteläiskätestejä. Olen kuullut, että jos vastaa musteläiskätestiin näkevänsä siinä oman äitinsä, on todellisissa ongelmissa. Mun mielestä yhdessä noista on ihan selvästi mustekala ylhäältäpäin, tosin se voisi myös olla äitini.

Jokke kirjoitti...

Jaa siksikö se näyttää niin tutulta, koska siinä on äiti XD. Mutta sepä onkin vasta pohjaväri!

sinisukka kirjoitti...

Kas, vihreetä :D

Jokke kirjoitti...

"yllätysyllätys"

Nafisan kirjoitti...

Kauniita värejä ja muotoja!

Tulipa tänään vastaan hauska "Random tutorial generator" (http://www.random-tutorial.com/) jonka ensimmäinen tutoriaali toi mieleen tysin Jokkemaan:

http://www.craftaholicsanonymous.net/2010/05/rtw-air-plant-chandelier-tutorial.html

Nafisan kirjoitti...

Ps. Kiinnostaisiko sinua varastoihini muhimaan jääneet vihreät simpukkaiset laatat (tarkemmin sanottuna kaksi pyöreähköä, epätasaisen kuperää ex-korvista, halkaisija n. 3cm ja vihreä rannekoru, joka on tehty sellaisista jäätelötikkua muistuttavista paloista, ne on leikattu suorareunaisiki, mutta päällä on epäsymmetristä muotoa)? Kunhan palaan Helsingistä Ouluun maaliskuun alussa niin voin laittaa kuvaa.

Jokke kirjoitti...

Kiitos kiva linkkivinkki! Harmi vaan minun kaikki tillandsiat ovat jo kuolleet. Mutta ehkä vaikka nappipurkkeja?

ps. Taidan suunnilleen tietää mistä on kysymys. Täytyy sanoa että värjättyä simpukkaa on aika tavalla hillossa, mutta jos ne ovat ihan jouten...

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aivan ihana ja pirteä blogi. Erottuu edukseen monien monien blogien joukosta! Alan lukijaksi. ;---)

Niin ja kiitos tunnustuksesta, se lämmitti mieltä !

Jokke kirjoitti...

Tervetuloa Maija!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...