torstai 23. helmikuuta 2012

Taas retroa


Juu, taas näitä kierrätyskeskuslöytöjä. Tavarat, jotka vaan vilisevät silmissä. Hyväkuntoiset tarjottimet (sopivat hyvin yhteen patalappu-vahakankaasta leikattuihin alusiin), kukallinen vahakangaspala, kirjontatöitä, joista tulisi sähäkät tyynyt. Läjitetään väriä keittiöön.


7 kommenttia:

Kokox kirjoitti...

Herkkuja!

Mun Tekemä kirjoitti...

Upeita löytöjä!

raita kirjoitti...

Silmäniloja!

virkattu lintu kirjoitti...

Oho, onpa hyvät löydöt! Olen joskus nähnyt kirppiksellä peltipurkin, joka oli samaa sarjaa tuon sinisen neliötarjottimen kanssa. Se oli niin kallis etten viitsinyt ostaa.

Jokke kirjoitti...

Iskin kiinni kuin sika limppuun! Kierrätyskeskuksessakin hinnat vaihtelevat, joskus kalliimpaa, joskus halvempaa. Odottelen sitä halvempaa hetkeä. Nuo taisivat olla euron pintaan. Tarjottimiakin alkaa olla aika läjä... voi tätä keräilyvimmaa! Olen laittanut moneen asiaan ehtoja, esim. tietty väri, hyvä kunto, hintakatto.

Virveli kirjoitti...

Liityin johonkin muotinäytöksiä esittelevään sivustoon. Siellä oli kuvia Pradan näytöksestä. Pakko linkittää sulle, on kuosit nimittäin niin yhteneväiset: http://coolechicstylefashion.blogspot.com/2012/02/prada-1-parte-fall-2012-2013.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+CoolEChicStyleFashion+%28COOL+e+CHIC+style+fashion%29

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Niin kas kun oranssi ja geometriset kuviot ovat muotia. Ehkä noita pitääkin tehdä kassi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...