lauantai 11. helmikuuta 2012

Mielikuvamatkailua


Tässä vaiheessa vuotta oikein erityisesti rupeaa matkakuume nousemaan. Kukkaron nyörejä on toisaalta vedettävä tiukemmalle (mahdoton yhtälö siis). Täytyy harrastaa vain nojatuolimatkailua tai minun paremmin tuntemaa kierrätyskeskusmatkailua. Toisten ihmisten entisillä matkamuistoilla. Yläkuvassa on itse tehty 3D-seinälautanen, johon on liimattu postikortti pienellä popup-virityksellä.


Erilaista vähän vanhahtavaa, retroa tai kitschiä matkamuistoa näyttää tarttuvan mukaan kokoelmiin. Lähinnä paperiaskartelun raaka-aineeksi.


Matkaileva kissapaperinukke ostettu Etsystä (mutta kauppaa en enää löytänyt). Hmm, paperinukkeja voisi olla kiva tehdä... virtuaalijokke sopisi tähän hyvin... ideavarkaus.
Keräilen näköjään pieniä melamiinitarjottimia. Lemppari on Hannoverin lentokenttä. Minkähän kerrosvadin näistä saisi tehtyä?

Askarteluidea, joka on vanha kuin maailma: säilyketölkin päällystys postimerkeillä, siis kynäpurkki.

Olen "käynyt" selvästi eniten Floridassa :) Jo vuonna -53!

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vanhat matkamuistot ovat ihanimpia, juuri tuolta 50-luvulta esimerkiksi. Minullakin on muutama tuollainen isovanhempien matkoiltaan hankkima haitarikuvakokoelma, missä näkyy selvästi että mv-kuvat on jälkikäteen väritetty, sama efekti näyttäisi olevan sinun haitarissasi. Mikä tunnelma! Nuo tarjottimet on huippuhienot!

sinisukka kirjoitti...

Sinä saat kaiken näyttämään niin "salonkikelpoiselta" ja innostavalta :D Mitähän niistä keksitkään...!?

Jokke kirjoitti...

Saila: ennen se matkailukin taisi olla jännempää, onko se nyt jo ihan arkipäivää? No, matkamuistopuoteja varmasti yhä riittää!

sinisukka: vähän höpsöt tavarat inspiroivat eniten. Nuo kuvat eivät kyllä ole taas ihan kauhean onnistuneita :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...