maanantai 13. helmikuuta 2012

Tussiharjoituksia


Olen tietysti aika tohkeissani painokangassuunnittelukurssista, siksi tulee tälle päivälle toinenkin postaus. On niin paljon kaikkea hauskaa! Kurssi on vasta alussa, on luonnosteltu ja skannailtu.Minun valmistelut alkoivat tietysti kierrätyskeskuksen ilmaistorin kautta: paprua ja kansio luonnoksille, itse suunniteltu kontaktimuovitarra kanteen.


Satuin myös käymään Ikeassa, josta ostin halvat tussit ja nipun papereita. Sitten tekemään väriharjoituksia tusseilla. Muuten tosi hyvät, mutta vihreä on liian tumma, tarvitaan neonvihreä yliviivaustussi! Värit sekottuvat kivasti. Olenkin suunnitellut käyttäväni kankaassa läpikuultavia kuvioita. En tiedä piirränkö lopulta käsin vai käytänkö Illustratoria. Sen ohjelman takia oikeastaan tälle kurssille lähdin.
Geometria on nyt pop! Olen hieman kauhuissani seurannut, miten "ideoimiani" kuvioita ilmestyy sinne tänne: mainoskampanjoihin ja vaatekauppojen kevätmallistoihin. Mistä ne trendinikkarit aina tietävät? Miksi minulle tulee mieleen samat asiat?


Kirja-alestakin sorruin ostamaan printti ja pisto -kirjan, koska siinä oli vähän juttua painokankaan suunnittelusta. Eiköhän tämä tästä lähde hyvin liikkeelle! Ainakin luonnoskansio täyttyy.


2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Ihanan näköisiä luonnoksia!

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Haluan selkeitä muotoja ja neonvärejä. Siellä varmaan tehdään ihan tarpeeksi kukkakuoseja muuten...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...