lauantai 8. helmikuuta 2014

kirjaompelusTilkkutyö paperista, kirjan sivuista

Värjäsin, ryttäsin, maalasin, ryttäsin vielä pari kertaa kunnes sivut olivat pehmeet säämiskämäiseksi materiaaliksi. Sitten ompelin tilkut ompelukoneella yhteen. Kuviot ovat peräisin Australian alkuasukkaiden opossuminahkaviitasta. Lisänä on batiikkivärjättyä kangasta ja pieni virkkauskoetilkku. Simpukoita tietysti.

Johonkin se pitäisi laittaa, ehkä seinälle.


Yksi ihan oikea aboriginaalimaalaus löytyy seinältä. Tilasin sen nettikaupasta, olisikohan ollut tämä: http://www.aboriginal-art-australia.com/

Erittäin inspiroivaa taidetta, sopii vapaavirkkauksenkin malliksi.

3 kommenttia:

Hanna Mi kirjoitti...

Hmm, heti alkoi pää kehitellä mitä kaikkea muuta kirjoista/papereista voisikaan ommella. Kuviot saavat kyllä aikaan tunnereaktion, sen syvemmin sitä julkisesti avaamatta. Mutta se taitaa ollakin aboriginaalien taiteen tarkoituskin. Onnistunut teos sinulla!

Hieno tar kirjoitti...

Hieno työ! Säilyy varmaankin paremmin, jos laitat kehyksiin seinälle, vai?

Jokke kirjoitti...

Ihan helppo ei ole kehystää, ainkaan lasin alle, on siinä noita möykkyjä. Mietitään. Näin jossain kirja-askarteluoppaassa oli ommeltu lastenhuoneeseen lastenkirjan kuvista "juliste". Kovin leveää paperia voi olla vaikea sulloa ompelukoneeseen. Nämä kapeat ja pehmitetyt meneivät hyvin yhteen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...