tiistai 4. helmikuuta 2014

säilytystarpeeseen


Pääkaupunkiseudulla kierrätyskeskukset ovat olleet muutostilassa viime aikoina. Paikat muuttuvat, vanhoja suljetaan ja uusia avataan. Juuri luin lehdestä että Lönnrotinkatu suljetaan ja paikka vaihtuu. Marraskuussa muutti Espoon kauppa Kiloon. Sehän tarkoitti että vanhasta paikasta sai ensin puoleen hintaan ja sitten ilmaiseksi tavaraa. Olisiko muka voinut pysyä poissa?


Roinan säilytykseen ihania romurasoita. Tuossa vanhassa sikarilaatikossa pitää säilyttää jotain käsitöitä, niinhän kannessakin sanotaan. Pikku matkalaukun ajattelin tuunata.Naulalaatikolla ei ollut hintaa, mutta nopeasti se kehitettiin: naulalaatikko vähäisellä sisällöllä :)"Uudeksi" korurasiaksi vihertävä Samsonite.Suuri puinen viivoitin, jossa on tämä logo. Kenenhän on?


Sitten kaikenlaista pikkutilpehööriä askartelutervikkeeksi. Ilmaista paperitavaraa ja uuden kaupan tutustumisreissulla ostettuja astioita. Aluksi uusi kauppa tuntui vähän kolholta, mutta koko ajan siellä parannellaan järjestystä.Fauna-sarjaa olenkin jo vähän haikaillut. Snapsilasilla pääsin alkuun.


Ja jostain pitää luopuakin. Annoin pois esim. tämän punaisen matkalaukun. Onhan se ihan kiva mutta en vaan kestä punaisia tavaroita omissa nurkissa. Paljon olen siivotessa vienyt tavaraa takaisin kierrätyskeskukseen. Onkin hassu nähdä niitä siellä sitten myynnissä. Että tuossa on minun mehukannu tai pipo tai säärystimet. Täytyy varmaan pitää taukoa ennen kuin menee seuraavan kerran. Ostaa vielä uudestaan samat tavarat...


Punaisessa laukussa oli siis koruja, nyt ne ovat vihreässä, aaah paljon parempi!

***
ps. kierrätyskeskuksen facebooksivulta huomasin että Taika-lehdellä on meneillään kierrätysaiheinen kilpailu
http://www.taikalehti.fi/askartelu/kilpailut/osallistu-kierratysaiheiseen-kilpailuun/

5 kommenttia:

Hieno tar kirjoitti...

Valtaisat hankinnat!

Laura kirjoitti...

Vau, mitä löytöjä!

Hanna Mi kirjoitti...

Mahtavat löydöt! Rakastan vanhoja puulaatikoita.

margsan kirjoitti...

Loistavia löytöjä jälleen!!! Täällä meillä päin ovat myös kierrätyskeskukset myllerryksessä, mikä ei ole ollenkaan huono juttu..
Ja olen hiukan hulluna noihin matkalaukkuihin myös. Ovat tosi käteviä "tärkeiden" tavaroiden säilytykseen...

Jokke kirjoitti...

Tuossa onkin useamman keikan saalis ;) nyt täytyy taas pitää taukoa. Kaikenlaista "tärkeää" noihin tosiaan sullotaan. Koruillekaan ei yhtään matkalaukkua pienempi rasia riitä. Tai siis ei sekään riitä...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...