lauantai 16. tammikuuta 2016

6:n vuoden arvonta


No yhdistetään siis joulusiivous ja blogin kuusivuotisjuhla. Jokkemaan varastoista löytyi tällä kertaa muutama helposti postitettava arpajaisvoitto. Vein paljon käyttöön päätymätöntä tavaraa takaisin kierrätyskeskukseen ja jos nämä eivät erityisesti ketään satu kiinnostamaan, niin vien sitten perästä. Välillä pitää katsoa kaappeihin, että ei näille kyllä moneen vuoteen ole ollut mitään tarvetta, joten laitetaan eteenpäin. Kierrätyskeskuksesta kun saa ilmaiseksi tai tosi halvalla käsityömateriaalia, niin sitä tulee hamsteroitua ilman selkeää käyttötarkoitusta.  Osasta tekee innoissaan jotain ja osasta ei.

Arpajaisissa on kaksi palkintoa. Osallistua voi kommentoimalla tähän postaukseen. Yksi arpa per osallistuja. Voit kertoa kiinnostaako vain toinen palkinnoista vai kumpi vaan. Anonyymit, muistakaa erottautua toisistanne jollain nimimerkillä.


Ensimmäinen palkinto on kolme mustavalkoista käsin maalattua kangaspalaa, koko noin 50x50 cm. Eivät ole minun maalaamia vaan ovat tulleet kilokankaiden mukana. Noistahan voisi saada ihan kivat tyynyt ja sopisihan mustavalkoinen värien joukkoon, mutta ei, ei tule tehtyä.


Toinen palkinto on kaksi retrokäsityökirjaa: 66 sivuinen ristipistomallikirja vuodelta 1970 ja Uusi Ompelu- ja Käsityökerho sarjan osa 9, Ompelen ja sisustan, vuodelta 1981.


Ristipistomalleja löytyy perinteisiä ja ehkä modernimpia tai siis retrompia.Käsityöoppaasta löytyy verhoja, tyynyjä, tuolinpäällysiä, lampunvarjostimia ja sellaista.


Ristipistokirjassa on joitain minusta ihan kivoja värikkäitä malleja, mutta en usko koskaan niitä tekeväni. Vähän sama ompeluoppaan kanssa. Tälläiselle ompelutumpelolle hyödyllisiä perusohjeita. Ei kuitenkaan tule kirjaa edes avattua.

Jos nämä saavat käsityökätesi vipattamaan, tervetuloa osallistumaan arvontaan!

Arvonta on auki viikon. Osallistuminen päättyy perjantaina 22.1.2016 klo 24:00. Saan sitten arvonnan suoritettua seuraavana viikonloppuna.

12 kommenttia:

KirsiMaritta kirjoitti...

Koitan onneani ja osallistun arvontaan! Ristipistokirja kiinnostaisi valtavasti.

sinisukka kirjoitti...

Mua on jo kerran onnistanut, mutta PAKKO olla nytkin mukana :D - hienot on palkinnot...

raita kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle. Retroristipistoista innostuisin.

sirkkis kirjoitti...

Onnea merkkipäivään ♥

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja kangaspaloja havittelisin arvonnassa. Salli.moilanen36@gmail.com

MiunMaun kirjoitti...

Mä en tällä kertaa osallistu arvontaan, mutta toivottelen onnea eskari-ikäiselle!
Omat kaapit pursuaa niin tavaraa, että käytöstä pitää olla melkein satavarma ennenkö kannan ovesta sisälle yhtään mitään :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia mielenkiintoisesta ja omaperäisiä ideoita pursuavasta blogista! Mikäli onni minua suosii, olisin erittäin kiinnostunut noista retrokirjoista. T. Ansku

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut blogisynttäreistä! Palkinnosta kiinnostaa enemmän kirjaosasto, kankaita on jo liikaa omasta takaa...

terv. Helmi

-Mallu- kirjoitti...

Jee! Arvonta, ihanaa. Ristipistotyöt kiinnostaa, vaikka vielä en niitä itse ole tehnyt. Kirppikseltä olen muutaman ristipistotyön seinälle löytänyt ja olisi hauskaa opetella tekemään niitä itse.

sanna koskinen kirjoitti...

Paljon onnea 6-vuotiaalle blogille!Ristipistoja kiitos. sannikas15@gmail.com

Jeskamandeera kirjoitti...

Olisin kiinnostunut noista kankaista! Tulisi hieno tyyny tai jotain muuta kivaa :) Mukana siis kankaiden arvonnassa!
talviuninalle(at)gmail.com

Jokke kirjoitti...

Noin siinä meni viikko ja kivasti saatiin kymmenen arvontaan osallistujaa. Kiitos osallistumisesta ja onnea vielä. Rupean arpalappuja värkkäämään. Ristipistolle on selvästi eniten ottajia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...