sunnuntai 3. tammikuuta 2016

skyscarf joulukuu


Skyscarf december

Valmista! Vuosi huivin virkkausta päättyi.


Joulukuun alku meni siis Etelä-Afrikassa, tähän vielä yksi auringonlaskukuva sieltä. Saatiin huiviin vähän väriä!


Huivin pituudeksi tuli 179 cm. Nurja puoli on siistimpi kuin etupuoli, jossa on noita sadehapsuja ja muita killuttimia. Eli "päättelin" samalla kuin virkkasin langanpäät piiloon, paitsi ne jotka jätin tarkoituksella pitkiksi. Hyvin hupenivat ne indigokerät, joita tuhoamaan tämän aloitin.Joulukuu kotopuolessa oli tietysti aika pimeä ja ensilumikin tuohon tuli merkittyä. Mutta kaiken kaikkiaan tuli yllättävän vähän valkoisia lumisaderaitoja. Muuta joukukuussa: talvipäivänseisaus ja täysikuu. Vuosi päättyi samanlaiseen ilotulitushöyheneen kuin se alkoikin. Mietin että pitääkö huivin olla lineaarinen vai syklinen, kumpi aikakäsitys valitaan? Ompelisiko päät yhteen vai jätetäänkö irralleen?


 Nyt kyllä harmittaa että en kuvannut huivia eilen. Ehti tuo inha valkoinen töhnä pilaamaan näkymät, mutta ei voi mitään. Ainakin on huiville taas tarvetta. Lähipäivien sääennuste on niin masentava, että taitaa olla turha odotella mitään parempaakaan ihan lähitulevaisuudessa.


Aika sopivasti menee kaulan ympäri vaikkapa kaksin kerroin taitettuna.


 Hyvästi vuosi 2015 ja taivashuivi! Sitä oli yllättävän mukava tehdä. Taivaskin tuli valokuvattua melkein joka päivä. Se oli ihan yhtä hauskaa kuin virkkaus. Ihan kiva satsi kuvia. Vaikka joskus tämä talvipäivän lyhyys aiheuttikin oman stressinsä. Ehtiikö tai muistaako ottaa kuvan ennen kuin aurinko jo laskee.

vuoden viimeiset päivät
Uusia virkkauksia kohti!

6 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Tulipa siitä hieno! Ihan mainio idea!

Saila kirjoitti...

Ihanan värinen tuli!

norsis kirjoitti...

Upea! Upea idea ja upea toteutus, kertakaikkiaan mahtava!!! Meitsi taas vaan ylistää mutta kun on niin hieno!

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Taitavat olla monen lempivärejä. Eikös sininen ole suomalaisten suosikki? Tämä opetti helpolla tavalla pitkäjänteisyyttä käsitöissä. Olen usein niin hätäinen.

Pitko kirjoitti...

Huivista tuli niin hieno. :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos Pitko! Sattui hyvin että sattui ehkä vähän erikoisemman vuoden kohdalle, siinä on enemmän muistoja mukana.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...