tiistai 26. tammikuuta 2016

vehkaviesti


köynnöksiä

Tiedoksi että Viherpiha-lehti on nyt myös VehkaViesti. Juttua vehkaviidakon rönsyilystä numerossa 1/2016.

Kyllä ammattilainen osaa kuvata kasvit paremmin. Ja Imbe pelastui kompostilta, kun sille löytyi ottaja. Ihanaa, hyvä some. Nyt on taas pökkiksille keväällä paremmin tilaa kasvaa. Päivittelin vuosien viiveen jälkeen kasvilistaa siten että merkitsin eri värillä poistuneet lajit. Näkyvät siellä vielä "haamuina". Minusta oikeastaan tuntuu, että vehkaharrastukseni on melkein laskussa tai ainakin tasaantunut, koska en yritä haalia uusia lajeja. Olen tyytyväinen nykyisiin. Toisaalta jos joku kiva erikoisuus tulisi vastaan...

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kiitos lehtivinkistä!
Mulla oikeastaan sama juttu pelargonien kanssa. Jossain vaiheessa pelkäsin, miten talo tulee riittämään niiden talvettamiseen, mutta viime vuonna en tainnut ostaa kuin yhden... tai kaksi. Ja kun olen alkanut tykätä pienilehtisistä ja -kokoisista lajeista, niin sekin helpottaa ;-)

Jokke kirjoitti...

Niin, myös Maalla-lehti on luettu ;) Kasviharrastus vähän aaltoilee, välillä on pitkään ihan tyytyväinen mutta välillä jokin uusi into iskee. Ehkä kevät?

Aurinkokujalla kirjoitti...

Mulla ei oikeastaan oo koskaan ollu intoa johonkin tiettyyn juttuun. Vaan oon tykänny vähän kaikista. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin oikein lukijaksikin. Ois tosi kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

Jokke kirjoitti...

Tervetuloa Aurinkokujalla! Minäkin pidän monenlaisista kasveista ja joskus tahtoisi ihan välttämättä vaikka palmuja tai banaaneja tai jotain muuta. Kaikkea ei voi saada.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...