lauantai 28. elokuuta 2010

Maalatut mekot
Minulla on tapana ostaa valkoisia vaatteita värjäyspohjaksi, jos halvalla saa. Muuten en koske niihin pitkällä tikullakaan. Olisi taas syytä tehdä pois nurkkiin kertynyt läjä. Tässä on kuitenkin pari vanhaa kolttua, jotka on maalattu kankaanpainoväreillä. Tuolle aurinkoiselle minulla ei oikein ole ollut käyttöä, koska en vaan laita mekkoa päälle. Ehkä se pitäisi myydä? Alempaa hupullista säkkärää on sentään joskus pidetty, housujen kanssa. Maalaaminen on vaan niin hauskaa. Ehkä joskus pääsen oppimaan jatkuvakuosisen kankaan painamista seulalla... vaikka ei ole yksittäiskappaleen voittanutta. Nyt muistankin että tarkoitus oli harjoitella kuviota nojatuolin päällystä varten, mutta sitäpä ei ole koskaan tehtykään.
8 kommenttia:

Kokox kirjoitti...

Hauskan värikkäät asut.

Hanna/Askarvismi kirjoitti...

Ihanat värit ja kuvio tässä viher-violetissa! Pakko sanoa, että kuvan karvahengari tuo hassuja mielleyhtymiä =D

Jokke kirjoitti...

Ai niin juu, siinä on myös nuo tekoturkiksella päällystetyt henkarit. Minä en oikeastaan edes huomannut, ne ovat riippuneet naulakossa niin kauan, että silmä on tottunut.

Anni kirjoitti...

Hauskat henkarit. Siulle on jotakii miun blogissa. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kivan iloisen elävää meininkiä :) Ihanat mekot ja tosiaan henkarit - tosi hauskat :)

Neferi kirjoitti...

Kävin tänne jo aiemmin kommentoimassa, mutta ei näy tarttuneen, bloggerissa on ollut jotain häikkää kommentoinnissa.

Se oli jotakin siihen suuntaan, että ovatpa valkoiset vaatteet saaneet hienon ulkonäön käsittelyssäsi ja että henkarit ovat makeat.

Tein itsekin pörrölangasta heti yhden henkarin päällyksen innoittuneena.

Ne irvikissat kelpaavat minulle kyllä ok, mutta en pistä ollenkaan pahakseni, vaikka tulisikin toiset tilalle...postissa välillä runnovat noita paketteja :)

nätti rätti kirjoitti...

Blogilistan kautta käyn aina kurkkimassa päivityksesi ja aina ennen blogisi klikkaamista tunnen sellaista hykerryttävää uteliaisuutta, että mitähän tällä kertaa... Noita maalattuihin mekkoihin voisin pukeutua itsekin.
Pukkisaaripostaus (se kivilasti kottikärryssäsi) sai minut hymyilemään leveästi... sillä olin yllättynyt, että olit ihan Pukkisaaressa. No, Pukkisaaria lienee tässä valtakunnassa lukuisia ja yksi niistä on minulle vallan rakas. Se Pukkisaari, jossa sijaitsee vanhempieni kesämökki. Sen vuoksi postaustasi lukiessa leikin ajatuksella, että meidän kallioilleko niitä kiviä kuskasit.... :-D

Jokke kirjoitti...

Hei vain Nätti Rätti, olen käynyt kyllä useammissakin Pukkisaarissa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...