torstai 12. elokuuta 2010

Viikinkejä, Verlaa, värttinöitä...

...vihreää villaa ja kaikki tämä viime viikonloppuna. Ainoa mitä ei ollut oli "viileää". Ihmeellisesti esiintyjät jaksoivat mellastaa helteen painostaessa. Viikingit hyökkäsivät Verlaan Sotka-laivalla. Onneksi yleisöllä oli sankka ylivoima ja mitään suurta hävitystä ei päässyt tapahtumaan. Onhan se sentään maailmanperintökohde. Ostimpa lankaakin, kanervalla herkulliseksi värjättyä. Kiitokset Iitin värjäreille! Verlasta on muuten AINA tuo sama kuva.


Posti toi matkalle mukaan toisen tilaamani värttinän... ja kolmannenkin! Siis sain toisen kaupan päälle, eikä tässä vielä kaikki!! Lisänä oli myös kauniisti värjättyä silkkikuitua. Kas tässä kauppa, jota voi vilpittömästi suositella. Tämä onkin yläpainoinen värttinä, pitäähän sitäkin kokeilla. Tuntui ehkä vähän helpommalta kuin alapainoinen, näin aloittelevan tumpelon mielestä. Vaikka en edes tiedä, laitoinko langan siihen oikein. Vihreä kivi on iii-hana. Toisessa on helmiäistä. Mutta eipä taida nyt ehtiä kehräämään.Lisätietoa maailmanperintökohteista:http://www.nba.fi/fi/maailmanperintokohteet

Värttinäkauppa: http://www.etsy.com/shop/zebisisdesigns

5 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

No melkein törmättiin sitte! :D Miä ostin varpaanvälivillaa (lasketaanko se melkein langaksi?...), korvikset ja spelttinäkkäriä.

rommas kirjoitti...

Hei.

Sinulla on kiinnostava blogi. Käyhän kurkkaamassa meidän blogiamme. Sieltä löydät sinulle haasteen.

Sahra kirjoitti...

Hei!! Mä ostin sitä samaa lankaa ja se on jo kudottu lautanauhaksi.Olin soutamassa tuota Sotkaa enkä nähnyt miltä hyökkäys näytti, mutta oli kai ihan kiva :)
t. Sahra Hibiksestä

Jokke kirjoitti...

Hei vaan, kyllähän noissa paikoissa aina tuttuihin törmäilee. Tuota päivää varmasti muistelee kaipaavasti monesti talven tultua. Oli vaan niin kesä.

Hanna kirjoitti...

Olin meidän poikien kanssa Verlassa myöskin. Hienosti viikingit kukistettiin, ja Ritarit taistelivat. Meillä on mökki viiden kilsan päässä, joten Verlassa tulee käytyä useastikin. Aivan ihana paikka! =o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...