tiistai 24. elokuuta 2010

Vihreitä asetelmia

Ostin taas kummallisen vihreän tavaran kierrätyskeskuksesta. Arvelin että se voisi olla tarkoitettu leikkokukille. Kassatäti varmisti asian. Täytyi sitten kokeilla moista ihmettä. Se on kai tarkoitus laittaa maljakon pohjalle? Hyvin pysyy "kukat" pystyssä. Mutta ei tuo ole maljakko.

No, laitetaanpas lasiastiaan, joka sekään ei kyllä ole maljakko. Nyt se sitten jääkin tuohon ylös... toimii niinkin! Syntyi pieni vihreä asetelma. Taustakuva ja peltitipu myös kierrätyskeskuksesta, betonilehti itse tehty.Viimeisenä kokeilin vielä tuota hassua kurpitsamaljaa, mutta siihen kukkatuki ei enää sopinut. Harmi, koska omituinen astia on minusta niin mukavan vihreä ja hassu. Tulipahan vähän leikittyä ostoksilla. Koskaan ei tiedä mitä hupia voi löytää :)


8 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi miten kauniita vihreitä sommitelmia ja tuo vihreä lehtivati on aivan ihana.
Minulla oli tuollainen peltinen lintu lapsena.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo vihreä reiällinen on Arabian tai Kupittaan Saven tms. kynäteline jostain 60-luvulta. Minulla on samanlainen vaaleanpunaisena :-) T. Aino
http://kutimessa.blogspot.com/

Ruostevilla kirjoitti...

Ihana pikku alppimaja! Siellä asuisi mielellään.

Neferi kirjoitti...

Hauskoja asetelmia ja paljon hupia :).

Jokke kirjoitti...

Ai kynäteline! No, se oli minun ensisijainen käyttötarkoitus myös. Kukkia kun on harvemmin kotona niin tuumasin että voihan siinä pitää kyniäkin.

Alppimajan on tehnyt blogilistastakin löytyvä savipaja Elukka. Unohdinkin mainita, sorry.

Minulla on tullut myös jokin kumma viehtymys noihin "vintagekuviin", vanhoihin kitchahtaviin painokuviin. Sisustuskirjojen syytä kaikki. Kun olen sellainen tavarahöperö, niin on mukava tehdä "kokoelmia" esim. väriteeman mukaan.

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Hauskalla tavalla todella luova asetelma :-)

Anama kirjoitti...

Hei, hienoa asettelua! Ja tuo on erityisen söpö tuo pikkumökki.

marjaterttu kirjoitti...

Voi vitsi, kyll nyt tarttee tilata oma elukka koru! niin tollaset leikkokukat-pysyvät-vaasissa-hyvin-telineet on kyll huvittavii ja hyvähän siitä tuli.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...