lauantai 21. elokuuta 2010

Vapaasti virkattua: Klimt ulkoavaruudessaVirkkasin siis hatun asusteeksi silkkiseen Klimt-mekkoon. Materiaalina ovat kierrätetyt silkkipuserot. Eniten työtä oli puseroiden pesemisessä, silittämisessä ja leikkaamisessa kuteeksi. Annoin hatulle oikein nimenkin: pikku pyrstötähti eli Little Shooting Star. Pieni se on, koska oikeastaan olisin halunnut pitkän hapsuisen "tulisuihkun" niskapuolelle, oikein kunnon laahuksen, mutta se olisi hankala ruuhkabussissa ;)
Vaikeahan tuo oli taas kuvata, tarvitsin vähän apuakin, kiitos siitä. Kokeilin erilaisia taustoja, mutta mikään ei oikein toiminut. Yrittäkää saada jotain tolkkua. Pidän esineistä, jotka ovat monimuotoisia. Tämä hattukin on aivan erinäköinen eri suunnista. Inhoan kovin esimerkiksi palloa, joka on aivan saman näköinen ihan mistä vaan suunnasta, kauhean tylsää. Siis sellainen perus puolipallon muotoinen pipokin on hirmu tylsä muoto. Tämä hattu muodostaa "sädekehän" pään yläpuolelle edestä katsottuna.Kanttasin reunan varastosta löytyneellä samettinauhalla, ettei heti hikoile silkkiä pilalle. Vähän simpukkaa ja kelmiä koristeena. Alkuperäinen suunnitelma oli koristeellisempi, mutta smaragdin vihreä väri olikin niin miellyttävä, että en peittänyt sitä millään lisähärpäkkeillä.

Silkkiaskartelu jatkuu, seuraavaksi tekeillä ovat käsikorut ja ehkä vielä kaulakoru. Teemana lasihelmien mukaan "Alien Goddess".


9 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Onpa hieno,ja värit tosi hyvät!

Neferi kirjoitti...

Jess :)

Pikkusisko kirjoitti...

Luin huolimattomasti ja luulin, että kuvassa on mekko. Kyllä ihmettelin, että miten päin tuosta mekon saa. Mutta on hulppea hattu!

Ellu kirjoitti...

Aivan upeita töitä sinulla! Olet todella taitava käsistäsi!!

Tintin kirjoitti...

Wau!
Älä ihmettele, jos tuntemattomat alkaa moikkailla, kun tuollaisia upeuksia ei ole muilla.

marjaterttu kirjoitti...

Tosi ihana! väriterapiaa sielulleni ja kauneutta silmilleni. Omat työni kun ovat tuollaisia mustanpuhuvia. Kyll' nyt kahvi tänä aamuna maistuu taas paremmalta tämän väripläjäyksen jälkeen xD

Nzqu kirjoitti...

Kiva hattu! Mä tykkään erityisesti tosta spiraalista.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi tuota virkkaamisen riemua - ja mitkä värit. Upeaa ja kaunista ja taiteellista

Jokke kirjoitti...

Kiitokset kommenteista, nämähän ovat ne minulle tavalliset värit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...