sunnuntai 1. elokuuta 2010

Vapaasti virkattua: kengät

Niin on aikaa vierinyt siitä, kun keväällä haaveilin virkatuista kengistä, sellaisista, joilla voisi mennä uloskin. Saivat taas odottaa vuoroaan pitkässä pitkässä käsitöiden listassa.

Vähän oli ideana käyttää pohjana espadrilloksia, koska niihin olisi varmaa helppo ommella virkattu päällynen. Sellaisia ei nyt tullut vastaan, mutta tuli tuollaiset täysin Jokkemaan vastaiset epämiellyttävät balleriinan tapaiset (yäks). Kuitenkin juuri oikeaa kokoa ja aivan käyttämättömät, odottelivat kierrätyskeskuksessa. Eiköhän vain noistakin saa vielä "asialliset".

Siis päällystämään niitä vapaavirkkauksella! Työ etenee, lyhytvartinenkin kävisi, mutta pitkää nyt teki mieli. Ympyrät ovat erillisiä ja ommeltu päälle, halusin hieman kolmiulotteisuutta. Varsi on auki sivusta, osa ympyröistä on nappeja, joilla sivu kiinnitetään. Värit ovat samat kuin virkatuissa housuissa, koska sekalaisia puuvillalankoja oli vielä jäljellä. Vielä saisi jotain pientä niistä kyhättyä.

Ja ei kun ulos kenkiä testaamaan! Pieni ankan ulkoilutuslenkki ja taas sisälle. Hahaa! Ei pelkkiä sisätossuja! Vielä on toinen, paremmin helteeseen sopiva malli suunnitteilla (nyt se lämpö sitten varmaan loppuu...)


35 kommenttia:

pääpä kirjoitti...

Hienot! Sinun blogisi päivityksistä tulee aina iloiseksi, hauskoja ja värikkäitä juttuja!

Neferi kirjoitti...

Oikein makoisat ankanulkoilutussaapikkaat :)

seijastiina kirjoitti...

Hauskat tossut,iloiset :)

trina kirjoitti...

Olisi virkistävää, jos kadulla tulisi tuollaisia tossuja vastaan!

Kokox kirjoitti...

Hienot! Jotain ihan muuta kuin markettien tusinatossut.

Unikuu kirjoitti...

mahtavat tossukat.

Nzqu kirjoitti...

Upeat ovat! Eipähän tule samanlaisia vastaan.

norsis kirjoitti...

MAHTAVAT! Ihanat väritkin! Varmasti katseenkääntäjät nämä kengät, näyttää todella upeilta :)

Marja-Leena kirjoitti...

Voi kun Sinulla riittää ihania ideoita!Eipä tule vastaan samanlaisia kenkiä, jos en minä aloita tekemään samanlaisia.Mutta enpä taida osata.Hyvä hyvä!!!!

Faline kirjoitti...

Aivan törkeen mahtavat! Mistä näitä ideoita oikein tulvit?:D Mut siis aivan ihanat!:)

Heidi kirjoitti...

Nämä ovat kyllä niin ihkut että!!!! Olet niin taitava!

Irmeli kirjoitti...

Makeet on! Ihanan luova ihminen olet!

Madam B.C. kirjoitti...

Mahtavaa! Tuollanen hyvän mielen innovaatio kyllä pelastaa mörkkispäivät niin kenkien sisällä tallustajalta kuin katsojiltakin! :D

Sande kirjoitti...

Vau, todella upeat kengät olet virkannut! Tykkään ihan kybällä! :)

Merianne kirjoitti...

Huippua! Tykkään Jokke aivan tosi paljon sun postauksista, eipä tuu mieleen toista blogia missä olis yhtä persoonallisia ja mielikuvitusrikkaita juttuja.:)

Tintin kirjoitti...

Mahtavat! Nää saa hymyn taas kasvoille.

Anni kirjoitti...

Mahottoman hienot kengät ja ihana ankka! :)

nätti rätti kirjoitti...

Voi jessus miten upee tossupari! Mie haluun kans!!!!

Sari kirjoitti...

Vautsi! Kyllä nuolla kelepaa tassutella :)

Sisko kirjoitti...

Noi on mahtavat! :D

Anama kirjoitti...

Aika uskomattomat kengät! Noista kuvista sai hyvän mielen. :)

Vikki kirjoitti...

Aivan viimeisen päälle asialliset :D
Hienoimmat kengät naismuistiin!

Jokke kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! Jatkan maailman tai ainakin Suomen muuttamista värikkäämmäksi. Täytyy tunnustaa että jouduin tekemään jotain mitä "en tee ikinä", nimittäin purkamaan vähän. Katsoin Tähtien sotaa telkusta virkatessa ja toisesta varresta tuli reilusti pidempi kuin toisesta. En toisaalta yrittänytkään samalaista, että ei sen niin väliä. Olisiko kenkien nimi kuitenkin Endor?

freecolors kirjoitti...

thank you so much and i love this shoes I want the same! yéhh lot of fun!

Tii kirjoitti...

Jestas kun makeet popot!

CherryKirsche kirjoitti...

Mielestäni tossujasi jo kehuin tässä pari päivää sitten, ihan kuin olisit poistanut. Tai sitten tapahtui jotain muuta outoa. Sanottakoon siis vielä, että hienot ovat, olet taitava.

Jokke kirjoitti...

CherryKische: Voiko täällä poistaakin jotain, en taida edes osata :) Kiitos kommentista. Minulla menee joskus viestit hukkaan, kun unohtuu se varmistus. Voikohan niitä asetuksia säätää jotenkin? Olen huomannut että ihmisillä on vähän erilaisia nämä kommentonitiasetukset, vai johtuuko pohjan valinnasta? Ihmettelee epänörtti.

CherryKirsche kirjoitti...

Niin no en tiedä kanssa minäkään noista hienouksista, samanlainen ei-nörtti olen minäkin. Oma moka mulla varmaan että ei tallentunut edellinen :) Ajattelin vaan, että et kai ole loukkaantunut kun lainasin matonkudelaukkusi ideaa. En lainaa/pihistä enempää :) Olet kyllä oikeasti kekseliäs ja taitava.

Eläintarhantäti kirjoitti...

No voi jösses! On siinä tossut! Varmaan sinut tuntisi jos jossain vastaan tulisit :D Nää sun ideat on niin mahdottoman hauskoja, että väkisin tulee hymy naamalle. Sinä olet niin minun vastakohtani, että riemastuttaa :D

Jokke kirjoitti...

En missään tapauksessa pahastu, jos ideaa lainataan! Antaa mennä vaan jos innostuu!

Lumikko kirjoitti...

Riemastuttavat tossut! Minäkin olen joskus kommentoinut ja sitten kommentti on vain hävinnyt... voi mennä nörttiyden piikkiin tai sitten blogger välillä sekoilee :)

Nipsutin kirjoitti...

OOh. Vautsi. =D

Sartsa kirjoitti...

Mielettömän hienot popot!!!

Sari kirjoitti...

nää on niiin ihanat:). oon ittekin haaveillu vastaavista kun joskus etsystä bongailin vähän vastaavia. mutta aika on rajallista ja tässä kohtaa on ollut tuo mahdollisuus tehdäkin aika rajallinen, mutta hienot nuo on:)!

Pia K kirjoitti...

Auts miten mahtavat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...