maanantai 18. lokakuuta 2010

Ideavarkaissa - Starstyling
Vautsi kun on taas makeita juttuja suunniteltu! Erityisesti erikoisen malliset korut ja käsi- ja jalkahärpäkkeet kutkuttavat. Ideavarkauden motiivi on tällä kertaa taidekoruja -kurssi, infoilta on huomenna. Yleensä ne ovat vähän pitkästyttäviä, sillä tiedän jo mitä tehdä. Täytyy varmaan ottaa käyttöön plan B (tai C-N, onhan noita), sillä savikurssi edistyy niin huonosti. Ensin ope oli pois, sitten oli syysloma ja nyt sitten en itse pääse, koska olen taidekorujen infoillassa samaan aikaan. Ei taida tulla savesta valmista ajoissa. On pahvilaatikollinen muita materiaaleja....

Yllä olevat kuvat ovat berliiniläisen poppoon nimeltä Starstyling näytöksestä http://www.starstyling.net/anti-avanti-show-berlin/ Vaikka bongasinkin ne jo aikaa sitten ensin Liisa Jokisen blogista. Oli ihan pakko mennä Berliinissä katsomaan Starstylingin kauppaa, ostin vain yhden vyön... Osoite taisi olla Mulackstrasse 4. Seutuvilla näytti olevan paljon pikkupuoteja. Ei ehtinyt muuta, päh. Onneksi on nettikauppa :)


Glittervyö! Ehkä vähän muokkailen sitä. Pituudesta riittäisi vaikka rannekoruksikin. Mietitään.

4 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Aikas erikoisia, mutta hienoja mekkoja. Tuo vyö on kans ihana !

Jokke kirjoitti...

Mitä erikoisempi, sen parempi :)

Virvatuli kirjoitti...

Tooodella hienoja koruja tos näytöksessä! Sulla on kiva tyyli, jotenkin pursuat semmosta luovuutta! :D

Jokke kirjoitti...

Ajattelin nuo nähtyäni että niistä pitkulaisita parerista pyöritetyistä helmistä voisi todellakin tehdä jotain mielenkiintoisempaa kuin peruskaulakoru puuhelmillä. Eikä siinäkään mitään vikaa ole!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...