tiistai 5. lokakuuta 2010

Pää pyörälle tilkuista

Ompelen silkkitilkkuverhoa aina kun vain kerkeän. Keksin ihan itse Hundertwasserspiraalin, muunnoksen hirsimökkiblokista. Kyllä lähtee. Ei paperikaavoja, ei viivottimia. Muutama pala on jo yhdistetty ja heti täytyi mallailla ikkunaan. Jee! Mitenhän taustaan tuleva vuori vaikuttaa? Vielä ainakin yksi viikonloppu tarvitaan ennen kuin valmistuu.


Ikkunassa on ollut, jossain kasvien takana, värjätyistä pitsiliinoista tehty "verho". Ja jossain kasvien ja verhon takana on ammoisella lasinsulatuskurssilla tehty ikkunakoriste. Lasi myytiin pieninä neliöinä, en edes leikannut niitä, sulatin vain päälle open jätepaloja värileikiksi. Minulla on sellaista "kerrossisustusta", lisään uuden kerroksen entisten päälle. Ikkunoihin on kyllä runsaan kasvuston takia aika turha tunkea mitään muuta.

5 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköinen pitsiliinaverho.Jospa näkisin ikkunan ja verhon kokonaan.Voisitko kuvata sitten, kun ulkona on pimeää? Minäkin tykkään verhosi väreistä.

Marle kirjoitti...

Ihana tilkkutyö! Just noin ikkunan edessä, kun valo tulee läoi ja värit tulee kirkkaiksi. Tuo tekemäsi lasityö on hauska. Muutenkin täällä on taas paljon kaikkea ihanaa.

Neferi kirjoitti...

Vauts :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea tilkkutyö !
Värit oikein loistavat :)

Jokke kirjoitti...

Pitsiverkosta ei taida saada kuvaa ikkunassa, liikaa esteitä. Ehkä sitten kun otan sen pois erillään. Siinä on yläkappaan ommeltu roikkumaan lisää pikkuliinoja tilkkumaisesti.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...