sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Vierailija: VRvoodoo

Oliko juna taas myöhässä? Ahdistaako työmatka? Hanki oma VR-voodoo! (toim. huom. lumi on simuloitua)

Työkaverilla oli niin hykerryttävä käsityö, että pyysin saada laittaa sen esille. Ehdotin hänelle pitää näitä muutama ylimääräinen kassissa ja ryhtyä kauppaamaan niitä, kun juna pysähtyy kesken matkan epämääräiseksi ajaksi. Töki vika kuntoon, toivottavasti et aiheuta suutuspäissäsi uutta kremppaa :) Vaunu on askarreltu huovasta (en oikein keksinyt oikeaa kategoriaa) . Työkaverille kiitos idean lainasta.

9 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

tosi hauska. en kyllä uskaltaisi kaivaa aamuruuhkassa tuota laukusta. sen verran vetää kireelle hermot ihmisillä että köniin tulisi.

Liiolii kirjoitti...

Ihan mahtava!

Katariina kirjoitti...

Hauska!

Hanna kirjoitti...

Mielettömän mahtava!! ah-ha-haa ;o) t:Hanna Kuopiosta.

Neferi kirjoitti...

Hehheh, tämä olisi ollut joskus tarpeen Hki-Leppävaara välillä, kun bussit huristelevat ja juna seisoo asemien välillä...ehkä voisi salaa tökkiä kassissa :D.

Jenny kirjoitti...

Tosi hauska! (Mut VR ei kyl enää paljoa naurata... saisko samaan pakettiin konnarin, jonka raajat voi repiä irti...?)

Madam B.C. kirjoitti...

Tää on kyllä yks mahtavampia ideoita, mitä vähään aikaan olen törmännyt! :D Tuollainen kun olisi ollut taannoisella junamatkalla (yhden tunnin matka venähti mukavaan kolmeen ja puoleen tuntiin) mukana ni silpuksi olisi möyhiytynyt tökkimisen määrästä...:D

marjaterttu kirjoitti...

Ihana pieni söpö junaparka, tosi hauska ja tarpeellinen :)

Jokke kirjoitti...

Olen kuullut monta surullista tarinaa junan kyytiläsiltä. Pyörällä polkiessa murheet ovat olleet vissiin vähemmät. Se on vähän sellainen työhöntulorutiini, että jokaisen pitää murista jotain törtöistä liikenteessä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...