keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Silkkitilkkuverho on valmis

Ja siitä tuli paljon vähemmän Fasset ja enemmän Hundertwasser. Ei siis tehtykään kirjan ohjeella ollenkaan. Verhon koko on noin 125x55 cm ja se tulee peittämään keittiössä vähän ikkunaa mutta pääosin ruman ikkunaluukun. Siis pystyyn, tuossa kuvassahan se on vaakana. Liian pimeää ottaa kuvia sisällä, ehkä vielä joskus paistaakin, hyvä että sai kuvia edes ulkona. Tuolla vähän aikaisemmin zoomailin jo verhoa ikkunaan ja kyllä siitä kivasti tulee valo läpi. Taustapuolella on sideharsoa (koska sitä oli varastossa, en ostanut mitään valoverhoa).Sitten alkoikin jo hyvin kurssin toinen työ, eteni yllättävän nopeasti. Siitä lisää vähän myöhemmin, sisustukseen sekin liittyy. Ompa hyvä saada rästejä pois tehtyä! Vaikka ei se käsityölista koskaan lyhene...


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mieletön!!!!!!!!!
sinisukka

nätti rätti kirjoitti...

hyvä, hyvä! uppeelta näyttää! :)

Neferi kirjoitti...

Tuli juuri niin komea, kuin alunperin näyttikin :).

Eilen tuli taas aloitettua kaksi uutta käsityötä....ja vanhoja kesken.

Jokke kirjoitti...

Minä en niin kauheasti aloittele useita käsitöitä yhtäaikaa, mutta idealista on loputon. Jotkin jutut vain hautautuvat paljouden alle.

Irma kirjoitti...

Tosi hieno!!

Nzqu kirjoitti...

Upea! Voin kuvitella, että se näyttää tosi hienolta, kun aurinko paistaa ulkona.

Jokke kirjoitti...

Joo, mutta nyt kasvit tarvitsevat kaiken mahdollisen valon mitä ulkoa vain tihkuu. Keväällä sitten tarvitaan jo varjostustakin.

Jaana kirjoitti...

Tosi upea verho.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...