perjantai 15. lokakuuta 2010

Lasiostoksia
Pysytään vielä vähän lasiasioissa. Tuli ostettua kierrätyskeskuksesta tuollainen kukantapainen lasikulho. Ehkä koska pohjassa oli jotain kaiverrusta ja otin sen kotiin lähempään tutkimukseen (tutkimus on kivaa). Siellä näytti lukevan ainakin Santalahti ja Humppila. Google tiesi että se on Pertti Santalahti, mutta kulhon nimi ei oikein selvinnyt; "Kasvimaalla" oli kyllä samantapainen, mutta ihan samanlaista ei sattunut hakuun tarttumaan. Kai tuokin samaa settiä on? Matalampi eikä reunoissa ole lehtikuviota. Googlailun jälkeen menin kuitenkin taas kierrätyskeskukseen ja sitten jo ihme sattumasta tunnistin toisen netissä nähdyn Kasvimaalla kulhon! No, nyt on kaksi aika rumaa kulhoa, miksi lie ostin? Kai kun oli niin halpa. Juomalasi ja lusikkakin tuli siinä sivussa. Se on se keräilijän vika.

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt. Noista Humppilan tavaroista en niin paljoo tiedä, ne kun ei niin paljoa ole kiinnostanut, mutta aika hienoa että halvalla sait ja vielä signeeratun!

Tuo lasi taitaa olla Riihimäen lasin tekemä ja Erkkitapio Siiroisen suunnittelema Barokki. Miulla on tummanvihreitä mummolta saatuja Barokki laseja. Tykkään :)

Jokke kirjoitti...

Ai no niinhän tuo lasi vaan näyttääkin samalta kuin Barokki-kulhot. Joku siinä taas pisti silmään ja käsi tarttui.

Inkeri kirjoitti...

hei noita juomalaseja oli jokapaikassa silloin kun olin lapsi! Tai ainakin meillä ja monilla sukulaisilla.

Jokke kirjoitti...

Vähän vanhemmat tavarat tahtoo kiinnostaa enemmän kuin ihan uudet.

Nzqu kirjoitti...

Mä tykkään myös tosta lusikasta.

Luulen omistavani myös yhden Humppilan vihreän lasikulhon, sillä nimellä ainakin olen nähnyt samanlaista kirppiksellä myytävän. On kyllä vähän erilainen kuin sun kulhosi; kuplan näköisiä kuoppia pohjassa ja epäsymmetriset reunat.

Jokke kirjoitti...

Kun katselin noita netistä niin näytti olevan useita aika samantapaisia, mitä kuvista nyt sai selvää.

Bel kirjoitti...

belo lindo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...