maanantai 16. huhtikuuta 2012

200-voittajat!Jännittääkö? Arvontakoura eli tällä kertaa satunnaislukugeneraattori arpoi 200 lukijaa -arvonnan voittajat ja he ovat:


Palkinto nro 1: virkattu pusero (ja viltti) meni Hannalle Kuopioon. Hurja-Hanna ei varmasti pelästy värikästä puseroa. Onnea!


Palkinto nro 2: kissakortin voitti Othel, joka sai kuin saikin jotain värikästä seinälle laitettavaa, ihan pientä tosin.

Palkinto nro 3: toisen kissakortin voitti Minna, joka keksii yhtä sun toista ideaa.

Onnea teillekin!
Voittajat voisivat ystävällisesti ottaa yhteyttä osoitteeseen jokkemaa(at)yahoo(piste)com, niin saadaan postille kannettavaa.


Suuret kiitokset kannustuksesta käsitöiden ja bloggaamisen parissa kaikille lukijoille ja arvontaan osallistujille. Ilostuttavia kommentteja. Työkiireet vievät kesän lähestyessä suuremman osan päivästä, joten tällä puolella saattaa olla vastaavasti hitaampaa.


Voin muuten onnitella myös itseäni, sillä voitin vastikään ihanan palkinnon minäkin ;)

Väkertäjän verstas arpoi kauniin rintakorun ja kerrankin tärppäsi. Nyt teitä varmaan harmittaa, kun ette olleet mukana, mutta ei minua! Onnea myös minä :)


Olipas taas 100% kissapitoinen postaus!

ps. lohdutuspalkinnoksi voin kertoa että suunnittelin piirtää kissakortteja myös myyntiin, joten tämä ei ehkä ollut ainoa mahdollisuus saada niitä. Aikataulusta en lupaa mitään.

5 kommenttia:

Othel kirjoitti...

Jee! Mahtavaa! Ja oikeasti tuo kiltti (ja vähän harmaa) kisu on enemmän kiltin (ja vähän harmaan) Othelin näköinenkin, silmälasit vain puuttuvat.

Hanna kirjoitti...

Siis ei ole totta! MÄ VOITIN!! Jippiiiiii. Mä en yleensä voita ikinä mitään. Mun osoite: Lampaankuja 12, 70780 Kuopio. Jihuuu, jihuuu, jihuuu!!!

memliem kirjoitti...

Hei, mun kissa on kans päässy tänne! :) Kyllä mää oon ny ylpiä! Kiitos!

Minna kirjoitti...

Kivaa! Laitan sulle osotteen.

Jokke kirjoitti...

Paketteja väsäämään!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...