maanantai 2. huhtikuuta 2012

Sinivihreä spiraaliOlipa uudessa Avotakassa tuttu väriyhdistelmä! Ettei vaan olisi sisustuslemppari ;) Keltaisen kanssa se on tosi kiva.

Muistinkin hyvin kun useita vuosia sitten ostin purkit sinistä, vihreää ja valkoista maalia ja sekottelin niistä eri sävyjä ja maalailin yhtä sun toista tavaraa. Myöhemmin värit päätyivät myös seiniin. Arkistoista löytyi tuolin kuvat, jotka on otettu ulkona siivouspäivänä.


Tuoli ja matot on tehty tarkoituksella samaan sarjaan. 


Spiraalimatto ja istuinalusta on virkattu kaupasta ostetusta trikookuteesta tosi isolla koukulla. Huopamatto on mitoitettu kirjoituspöydän tuolin alle "huopatassuksi" ettei lattia naarmuunnu. Se on huovutettu karstalevystä käsin rullaamalla.


Tuolin istuin taittuu. Kirppikseltä sen hankin. Se oli maalattu rumasti keltaisella Miranolilla ja maalasin sitä lisää, koska maalin poistaminen olisi ollut paljon vaikeampaa. 


Tuoliin on painettu teksti: Made in Finland, oy Wilh. Schaumann ab. Design Carl-Johan Boman. Herran tuoli on nyt valitettavasti muuttunut osaksi Jokkemaata. Bongasin samoja tuoleja myöhemmin alkuperäisessä hillityssä asussaan Amos Andersonin taidemuseossa. 

4 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Täällä herätään heti, kun kuullaan sana "spiraali" :D (jokin sisäinen kiemura varmaan...aivoissako...) Hyvät värit on!

Jokke kirjoitti...

Kyllähän tuolla aivoissa pyörii kaikenlaista, spiraali on näpsä virkattava.

nätti rätti kirjoitti...

joo, ennemmin noin herkkuväreissä kuin klassikkona. Tosin ympäristöstähän se riippuu...

Jokke kirjoitti...

Totta ja etenkin pliisu ympäristö tarvitsee väritujauksen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...