torstai 8. lokakuuta 2015

grrr


Seuraa tärkeä tiedotus sukulaisille ympäri Suomea!

Sapelihammastiikeri on saapunut Jokkemaahan!


Kyseessä on toivomani synttärilahja, jota juhlissa edusti siskontytön piirtämä kortti ja yhteistyönä askarreltu mallitiikeri komeilla katajaisilla kulmahampailla. Näistä myös suuret kiitokset juhlaväelle! Varsinainen lahjatoive oli sapelihammaskissan pääkalloreplika, jonka sitten itse pistin tilaukseen. Tähtäsin saapumisen tähän lähemmäs oikeaa syntymäpäivää.


Pienten ja suurten kissojen suurena ystävänä olen tälläisen aina halunnut. Luulin jo joutuvani shoppailemaan amerikkalaisissa nettikaupoissa, mutta yllättäen edullinen versio löytyi paljon lähempää, nimittäin maailman kaikista paikoista Lieksasta! No säästin siinä kivasti matkakassaan ;) Mietin vähän että millaista laatua tuo mahtaa olla ja kyllähän muovissa vähän valinsaumoja näkyy. Mutta kelpuutetaan. Tästä ei nyt sitten yhtään tiedä onko tämä Smilodon vai kuka.


Sapelihampi patsatelee toistaiseksi olohuoneessa, katsotaan vienkö sen töihin joskus myöhemmin. Telineessä olisi sellainen rautatanko, jolla kallon saisi pystyyn mutta olkoon noin. Tosin alaleuka ei ihan pysy paikallaan.


Psst, näitkö tuon uuden kaverin?


Joo, on se hurja!


Grrr!!

hakusana: Sabertooth skull replica

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onpahan synttärilahja :-D Veikkaan, että ihan joka tyyppi ei olisi keksinyt tuollaista lahjaksi hankkia... joten itse ostamalla saa mitä todellakin haluaa.
Kortti on mainio, niin söpö!
Hyvää syntymäpäivää!

Jokke kirjoitti...

Kiiitos, onhan tässä jo ollut juhlahumua oikein pitemmän kaavan kautta. Olin varautunut esittämällä lahjatoiveita :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...