lauantai 24. lokakuuta 2015

maalattua ja painettua


Ja vähän ostettuakin. Eli uusia tyynyjä. Teki mieli tehdä muutama erikoisen muotoinen tyyny. Toisaalta etsin esiin vanhat painosapluunat ja toisaalta maalasin ihan vapaalla kädellä.


Näillä kaktussapluunoilla olen kauan sitten painanut yhtä sun toista. Voisikin etsiä niitä kankaita esiin pitkästä aikaa. Painovärien värivalikoima oli aika niukka, mutta sitten huomasinkin että sininen ruukku sopii täydellisesti yhteen tuon ostetun tiikerityynyn kanssa. Taustakangas on kierrätetty paidanhiha, värjäyskurssin jämiä.


Ananaksen tai kaksi maalasin pellavaiselle hameenkappaleelle. Suurinpiirtein samalaiset, niin sai kaksipuolisen tyynyn. Kaktustyynyssä sentään älysin kääntää sapluunan peilikuvaksi toista puolta varten. Kivasti selvisi ihan kotona olevilla materiaaleilla.


Tiikerityyny Etsyn kautta

Mitenkäs nyt aina kun näen jonkun kivan jutun, niin se on peräisin Australiasta? Kummallista.

5 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Piristävät varmasti ympäristöään - herkullisia nam!

Pirjo kirjoitti...

Oi, onpa hienoja ja ihana kokoelma yhdessä! Omastakin mielestä Australiassa tehdään paljon mielenkiintoista, niin käsitöihin kun sisustukseen liittyen.

Hieno tar kirjoitti...

Aiaiai, kaktustyyny on hieno.

Ilona Winebridge kirjoitti...

hauskaset tyynyt, ihanhan sitä piristyy jo niitä katsellessa!

Jokke kirjoitti...

Etelän hetelmiä Suomen syksyyn. Niin mukavaa kun uniikki käsin maalattu onkin, niin nykysin digipainolla saa senkin monistettua aika kivasti.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...