torstai 29. lokakuuta 2015

matkantekoa


Minulla on ollut tässä jo hyvän aikaa kehkeytymässä matkakuume. Ostin jopa elämäni ensimmäisen matkalaukun. Mutta vielä pitää malttaa. Kaikenlaista "tarpeellista" ehtii sillä aikaa hankkia, kuten vaatteita, joissa on aurinkosuojaus tai uudet vaelluskengät.

Matkalaukun voi näköjään suojata kankaisella suojapussilla (luggage cover) ja sillä saisi myös tuunattua tylsän matkalukun omanlaisekseen. Ja minähän ostin oikein joustavaa lycraa, että tästäpä hurautan yksikertaisen "sukan" matkalaukun päälle. Vaan eipä kone ompele tuollaista materiaalia. On vaihdettu neulat ja kokeiltu vaikka mitkä jousto-ompeet, mutta aina sama tulos. Melkein pelkkää hyppytikkiä! Kun vaihtaa tavallisen kankaan niin hyvin ompelee. Pahus! Mikähän voisi auttaa? Tietääkö joku lycran ompeluvinkkejä?

ei läheskään jousto-ommelKoska matkalla minua hermostuttaa eniten kentälle ehtiminen, niin kävin sunnuntaina testaamassa uuden kehäradan ja yhteyden lentoasemalle. Kun tuli se yksi ylimääräinen tunti talviajan takia ;) Tietää sitten missä sitä laukkua pitää raahata. Tosin ei se nyt kyllä kovin vakuuttava vielä ollut, että saas nähdä käytänkö sitä loppupeleissä ollenkaan. Ja en ollut ennen käynyt lentokentän näköalatasanteella. Ompa se pieni! Mutta jos nyt kuume vähän laskisi...
Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...