tiistai 6. lokakuuta 2015

Jokke testaa: kuiva paperi


Kaikkea sitä ihmiset keksii ja joku hölmö ostaa (se olen minä TAAS).

Oli ihan pakko testata kun kaupassa tälläisen ihmeen huomasin. Kyseessä on jokaisen puskapissaajan pelastus: vessapaperin sadesuoja. Ärsyttääkö sadetakin taskussa selluksi myttääntynyt vessapaperimöykky? KYLLÄ. Saanko esitellä: kuivasäkki, jossa on sisällä vessapaperirullan pidike. Pussin suu rullataan siis vesitiiviksi,  kun rulla ei ole käytössä. Pussissa on myös kantohihna, jonka voi sujauttaa vaikka kaulaan tai johonkin siihen puskaan, jossa kykkii piiloutuneena. Vessapaperia voi vetää rullalta pussin avatusta suusta. Oi luksusta! Kyllä taas länsimaisen ihmisen kelpaa :)

Laite on testattu ankarissa oloissa (=kaatosateessa) ihan kehä ykkösen ulko- mutta sentään kehä kakkosen sisäpuolella. Toimii hyvin, kuivaa paperia niin kauan kuin rullassa riittää. Ainoastaan pientä pyörimisvastusta täydellä rullalla. Mahdollisesti miinusta myös pakkauksen koosta, viehän rulla enemmän tilaa kuin pari arkkia paperia, mutta jos reppuun sopii niin mikäs siinä. Huomatkaa myös unisex-pakkaus, sopii molemmille sukupuolille X) Onko turhake? Ei ole kyllä kuivan paperin voittanutta... Tämä lähtee mukaan niille reissuille kun ei ole vessaa kohtuullisella etäisyydellä.

10 kommenttia:

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Nyt meni nauruks :D käääääks!

-Mallu- kirjoitti...

Ei vitsi.. Päivän paras juttu! :-D

Saila kirjoitti...

Mahtavaa :-D Ja hieno tuotetestausraportti myös! Kiitos tiedosta :-D

Els kirjoitti...

Hi, hi, hi, hi !!!

Jokke kirjoitti...

Välillä ihan vaan hupijuttu, mutta voi unohdin laittaa tärkeän kysymyksen: Mikä on punainen ja roikkuu puussa? Tällä kertaa vastaus ei löydy Ujosta piimästä ;)

Yes, enjoy your stay in the woods :)

Merja Räty kirjoitti...

Mahtavaa! Kivaa, että joku muukin löytää härpäkkeitä:-)

Poutapilvi kirjoitti...

No voi hyvät hyssykät sentään. Mitähän seuraavaksi?

Jokke kirjoitti...

Niin nokun minua vetää aina puoleensa semmoiset "mikä ihme tuo oikein on" jutut ;) Onneksi ihmiskunta on loputtoman kekseliäs.

MiunMaun kirjoitti...

No johan on. Tällaista ikinä tullut ajatelleeksi, mut onhan tuo kuiva paperi paljon toimivampi kuin märkä :D

Jokke kirjoitti...

Näitä ensimmäisen maailman ongelmia niin ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...