lauantai 17. lokakuuta 2015

huivin tein


Nyt ovatkin jo varmaan kaikki huomanneet, että tänä vuonna on ollut joku vihreä-ruskea-kausi. Ei voi mitään, kun joku väriyhdistelmä viehättää, niin sitä on sitten oltava. Ompelin Oulun matkamuistokankaasta huivin eli leikkasin kankaan kahteen suikaleeseen, yhdistin ja kanttasin reunat. Mutta voipahan taas ihailla ruskeaa ja vihreää yhdessä. (Kangas on jotain etelä-amerikkalaista ohutta puuvillakangasta, en enää muista tarkasti).


Vaan ne on kyllä vaikeita nämä asu- ja selfiekuvat yleensä! Miten niitä oikein kivasti ottaisi? En ole niihin koskaan tyytyväinen. Ei kai siinä auta kuin harjoittelu.


5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kaunis kangas! Totta, asukuvat ovat vaikeita (tosin en ota niitä melkein ikinä). Eilen yritin kuvata liukuovia äitini asunnossa, ja totesin että sekin on hurjan vaikeaa. Kai näissä yhteistä on kohteen muoto - pitkä ja pysty, vaikea saada jotenkin kivasti ja samalla kattavasti kuvaan.

Els kirjoitti...

What a wonderful combination !!!!
Lovely GREEN !
And those socks !!!!!!!!!!!!!!!

Jokke kirjoitti...

Ettei vaan joudu selfiekepin ostoon ;) ehkä joutuukin, kun kysyin miten saa kännyn jalustaan, niin kuulemma siihen tarvitaan selfiekepin kiinnikeosa. Kun itse kuvaa niin aina valo tulee pahasti jostain tai varjo tulee eteen.

Thanks Els, it has been my favourite this summer. Did you see that the socks have little green leopards?

MiunMaun kirjoitti...

Huivi on aika messevän värinen, mutta mikä upeus se paita siellä huivin alla on! Ihana kangas.

Jokke kirjoitti...

Joo se ohut kesätunika oli kiva löytö kierrätyskeskuksesta. Vaikka en nykyisin juurikaan katsele sieltä vaatteita, niin tuo pisti silmään ihan väkisin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...