keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Crazykravatti 3: tyynyt

Kravateista saa luonnollisesti pyöreän tyynyn, eipä oikeastaan tarvitse kuin ommella niitä vieri viereen, ne ovat luonnostaan lähes sopivan muotoisia. Ja saa niistä tavallisia neliötilkkujakin. Kankaat ovat niin koristeellisia. Alla kirppikseltä ostettuun ristipistotyöhön yhdistettynä. Tässä olikin sitten vissiin kaikki minun vanhat kravattiompelukset arkiston kätköistä. Olisi uusiakin ideoita...

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mistä näitä kravatteja riittää??? Kuinkahan monessa palaverissa niitä on mahdettu pitää ja höllennetty ulospäästessä huokaisten??? :D
Väittäisin, että ovat nyt tuossa tilassa onnellisempia hih!

Jokke kirjoitti...

Kyllähän sitä suorastaan tekee välillä pahaa leikata noita kravatteja, voihan joukossa olla jokin "helmi", ehkä joku keräilee kravatteja ja kauhistuu moista tuhoa. Mutta on tosiaan mukavampaa köllöttää kravattityynyllä kuin kiristää kraka kaulaan :) Kierrätyskeskus niitä tarjoaa enkä voi kieltäytyä.

Saranna kirjoitti...

Mä oon miettinyt TOSI pitkään että ompelisin tilkuista just tollasen pyöreän tyynyn, mut enpä ajatellut että sen tekisi kravaateista. Isän ylimääräsiä krakoja tonkimaan siis.

Emilia kirjoitti...

kiva idea tuo ristipistotyön käyttäminen. kävin tuossa jyväskylän kirjamessuilla ja siellä oli joku käsityö yrittäjä, joka oli tehnyt aivan upeita laukkuja käyttäen ristipistotöitä:)

Anonyymi kirjoitti...

Miltä tuo pyöreä tyyny näyttää toiselta puolelta? Eikö sinne jää ylimääräistä kangasta pussuttamaan?

Jokke kirjoitti...

Ei sitä ole mitenkään taitettu nurjalle, vaan siinä on erillinen pyöreä etupala ja takapala. Krakapuoliskokin on leikattu ympyräksi. Ihan tavallisesti ommeltu puoliskot yhteen oikeat puolet vastakkain.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...