perjantai 19. maaliskuuta 2010

Turistina Helmimeressä

Niin, siis tarvittiin uusia siemenhelmiä. Sekin oli hyvä syy mennä Tampereelle. Toinen hyvä syy oli H. R. Giger ja Alien taidemuseossa. Synkistelyä museossa ja sitten pulikointia vihreässä Helmimeressä. Helmikaupat ovat ihania! Paljon hypisteltävää värikästä pikkutavaraa.


Kauppakierros: Matkalla Helmimereen törmäsin hauskaan kierrätyshenkiseen kauppaan Forget-Me-Not. Ostin tuollaisen elukkapussukan (kuva alla), jonka on tehnyt Planet Ida. Ihana kangas! Kauppa povasi huonoa kirppiskierrokselle, koska kaikki värikkäät retrovaatteet näyttivät olevan jo siellä. Taustalla söpöä paperia ja hamppunaruja maailmankaupasta. Kehräsaaressa onkin monta käymisen arvoista käsityöpuotia.


Radiokirppikseltä löytyikin vain pussukallinen jämälankoja, mutta ihan kelpo löytö sekin. Muilla kirppiksillä tuli vesiperä. Sitten sattui vielä olemaan käsityömessutkin Tamperetalossa, loistava päätös turistikierrokselle, vaikka sieltä ei oikeastaan mitään mukaan tarttunut. Mutta niin siinä vain kävi, että edellisen postauksen pilvikorvikset ovat pitkälti Tampereen tavarataivaasta.Linkkejä:
http://www.tampere.fi/taidemuseo.html

http://www.helmimeri.net/

http://www.forgetmenot.fi/

http://planetida.blogspot.com/

http://www.maailmankaupat.fi/maailmankaupat/kaupat/tasajako.html

5 kommenttia:

Mimura kirjoitti...

Söpön pussukan löysit reissullasi. Tänne eksyin ja jäinkin. Kiva, inspiroiva blogi! :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos, Mimura! Mitähän se pussi söisi (nyt voi tosiaan sanoa niin ihan kirjaimellisesti)? Ehkä sormuksia? Hauska että viihdyit!

Ida Vadelmainen kirjoitti...

hei sehän on minun pupu pussukka ;D :D

Jokke kirjoitti...

Niin on, ne olivat kaikki kivoja mutta tuo kangas oli erityisen hyvä. Kiitos kun ompelit sen minulle :)

Emilia kirjoitti...

forget me not on kyllä aivan upea kauppa, sinne menettää rahansa! niin paljon kaikkia upeita juttuja!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...