sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Ihana löytö lankoja!Voi juku! Mitä lankoja! Minusta nämä ovat kasvivärjättyjä. Ei muuten voi olla noin sielukkaita sävyjä. Osuin taas oikeaan aikaan kierrätyskeskukseen. Voi juku, pistetään hilloon vähäksi aikaa. Jos iskee himo tehdä muinaislautanauhoja (tai jos kuitenkin virkata jotain..) niin materiaalista ei ainakaan ole pulaa. Joskus kasvivärjäystäkin pitäisi kunnolla kokeilla, mutta kyllä nämä ostolangatkin kelpaavat. Ja jos ne nyt sitten eivät olekaan kasvivärjättyjä, niin kauniita joka tapauksessa.

Olin viikonloppuna kiireinen muinaistekniikan ja taiteilijoiden parissa, jotain paljastuu kunhan ensin tutkaillaan kameran sisältöä...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän tunteen!! Osuin kerran samantapaiseen löytöön :D Ihania värejä sullakin!! Odotan kiinnostuneena tuloksia!
sinisukka

Anni kirjoitti...

Tosi kauniit sävyt langoissa, loistava löytö! Näyttää kyllä ihan kasvivärjätyiltä.

Hanna/Askarvismi kirjoitti...

Ihanan värisiä, tulee jo ihan juhannustait noista väreistä mieleen, tai jotenkin Suomen kesä... =) Ihana nähdä sitten aikanaan, mitä näistä tulee.

PaaPii kirjoitti...

Herkulliset värit!

sea kirjoitti...

Näyttää kyllä kasvivärjätyltä, tuoksuuko ne? Ihana tuo vihreä, nam.

Jokke kirjoitti...

Vihreä on tietysti paras! Yritin katsoa onko langoissa roskia joukossa. Olen joskus aiemminkin ostantut selvästi kasvivärjättyä, koska kasvinmuruja oli tarttunut lankoihin. Nämä ovat kyllä aika siistit, vähän ehkä jotain hilua,väri on hiukan epätasainen, ei-kaupallisen oloinen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...