perjantai 4. kesäkuuta 2010

Pyöräteiden herrat ja narrit

Joku oli maalannut pyörätielle vähän omaa kommettiaan. Kumpa vielä muistaisi käyttäytyä kuin pyöräteiden ritari. Koska pyöräilykausi on täydessä vauhdissa, tuunasin kierrätysrepun pyörään sopivaksi. Olin ostellut kivoja kangasmerkkejä, juuri pyöräilyn hengessä. Kiristysnauha repusta puuttui, sen virkkasin ja nappeja lisäsin. Muutenkin teki mieli saada jotain uutta pyöräilyvermettä kesän kunniaksi. Vähän piti yrittää saada aikaan jotain katu-uskottavuutta, ettei mene ihan perhosteluksi (en oikein tykännyt noista perhoskuvioista pyörässä, mutta se oli ainut vihreä). Siksi tossuissa on pimeässä hohtavat nauhat ja kypärässä keesi eli tupee (kaupasta ostettu, tylsää). Harjas on kiinni tarranauhalla. Mietin myöhemmin, että olisihan tuon voinut tehdä itsekin karvateddystä, tarranauhasta ja liimasta. Ostoversio kun on liian pitkäkin, minulla on kaiketi lasten kypärä päänupin suojana. Glittertennarit on ostettu kirppikseltä. Jos en ole kuningas niin ainakin pyöräteiden pelle. Kengännauhat todella loistavat kun menee ulkoa auringosta sisälle. Ne pelastavat tilanteen pyörävarastossa, kun valot yhtäkkiä sammuvat ja jää pilkkopimeään :) Tossut näyttävät tien ulos. Ja taas elämä on vähän hauskempaa. Ei kun pyöräilyreppu selkään ja kohti uusia seikkailuja.

4 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Pyöräily on kyllä tosi hauskaa! En ole koskaan siitä erityisemmin kyllä pitänyt, mutta tänä keväänä sain lahjaksi minulle uuden, joskin käytetyn pyörän. Onnellisena siitä kuitenkin jouduin pyöräilykärpäsen puremaksi ja nyt innostus ei ota laantuakseen. :)Mukavia pyöräilyretkiä sulle! :)

Neferi kirjoitti...

:D, taas alkoi päivä huumorilla, tack.

Jokke kirjoitti...

Joo, minäkin pidän kovasti pyöräilystä. Menen hissukseen typerä virnistys kasvoilla, tai vaihtuu se ylämäessä irvistykseen. Siis ylämäessä on suupielet alaspäin ja alamäessä suupielet ylöspäin.

Virvatuli kirjoitti...

Kivan repun tein :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...