torstai 10. kesäkuuta 2010

Inspis: seinäsäilytin

Pika-askartelua, kivasta lp-levyn kannesta saa hyvin vähällä seinätaskun, kuten netistä bongattu ohje kertoo. Taas oli poikettava kierrätyskeskuksen kautta kotiin. Ohjeessa oli laitettu taakse tarrat, mutta minä käytin klipsua ripustamiseen. Tuonne voi sujautella kivoja kortteja sun muuta pientä. Tämä on pikkusinkku. Samalla kierrätysreissulla löysin hyvät pienet magneettikirjaimet. Käytin muuten sisällä olevaa levyä sapluunana aukon kaaren piirtämiseen. Olen aiemmin tehnyt, en muista minkä ohjeen mukaan, sardiinitölkistä pienen seinälokeron. Juuri sopiva käyntikorteille. Muistaakseni varsinainen ohje oli valokuvankehys. Sardiinitölkit ovat minusta oikein mukavia rasioita ja keräilen niitä tietämättä tarkkaan miksi. Ainakin niihin voi suurempaa inspistä odotellessa laitella pieniä tavaroita.


Levyn toinenkin puoli oli kiintoisa ja toi minulle mieleen Emily Chalmersin ruusukortti-seinäasetelmat. Ei ihan minun tyyliä mutta jotenkin kuitenkin viehättävää. Emilyn kotia on esitellyt esim. Deko lehti http://plaza.fi/ellit/koti/deko/kodit/kaupunkikodit/vintagen-viemaa


Levykotelon ohje: http://papernstitchblog.com/2008/09/01/easy-album-cover-wall-organizers/


Ps. olisi ollut oikein helppo ohje viireillekin. Ihan turhaan ompelin.... Tulisi kiva kun vain repisi kankaan suikaleiksi, ihanan ränsistynyttä tunnelmaa http://papernstitchblog.com/2009/07/14/creating-a-no-sew-fabric-banner-tutorial/

3 kommenttia:

Anama kirjoitti...

Hauskoja ideoita Noita säilytysrasioita ei ole koskaan liikaa, enkä ole aikaisemmin huomannutkaan, miten käyttökelpoisia olisivat sardiinipurkit! Pitääpä alkaa kokkailla sardiiniruokia... :)

Hanna/Askarvismi kirjoitti...

Hei wau, olen säilyttänyt yhtä sardiinirasiaa about 2 vuotta, ja nyt vasta selvisi miksi.. ripustusidea on hieno!

Jokke kirjoitti...

Ehkä siinä lehdessä/kirjassa josta ohjeen otin, oli ripustettu noin sardiinipurkkiin vanhoja valokuvia. Pidän niistä siksi, koska ne ovat kulmikkaita ja niitä voi sijoitella vierekkäin ja päällekkäin ja täyttää kaikenlaisilla nupeilla ja napeilla. Seinärasiaan voisi varmaan rakentaan jonkin pienoismaailman, pienen kolmiulotteisen kuvaelman.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...